Durants: Nezinu, kurš aizmainīja Porziņģi. Man nav nekāda sakara ar "Knicks"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Goldensteitas "Warriors" uzbrucējs Kevins Durants preses konferencē pauda dusmas medijiem par nemitīgu baumu izplatīšanu, ka viņš vasarā varētu pārcelties uz Ņujorkas "Knicks" komandu.

"Warriors" trešdien savā laukumā ar rezultātu 141:102 sagrāva Dāvja Bertāna pārstāvēto Sanantonio "Spurs" komandu.

Durants šajā mačā guva 23 punktus un veica 9 rezultatīvas piespēles. Pēc spēles preses konferencē viņš tika uzvedināts jautājumiem - vai viņš vasarā varētu kļūt par brīvo aģentu un vai viņš pievienosies "Knicks" komandai.

"Man nav nekāda sakara ar "Knicks". Nezinu, kurš aizmainīja Porziņģi. Viņiem nav nekāda sakara ar mani. Es cenšos spēlēt basketbolu. Jūs (žurnālisti) nākat katru dienu un prasāt man, maniem komandas biedriem un treneriem par brīvo aģentu tirgu. Jūs cenšaties sakūdīt fanus. Spēlēsim basketbolu," ESPN citē Durantu.

Pēc spēlētāju maiņas darījuma, kurā Porziņģis pārcēlies uz Dalasas "Mavericks", "Knicks" komanda ieguvusi līdzekļus spēlētāju algām nākamajai sezonai aptuveni 74 miljonu ASV dolāru apmērā, kas paver iespēju vasarā piesaistīt divas NBA zvaigznes.

Ziemeļamerikas mediji jau vairākkārt vēstījuši, ka "Knicks" vēlas iegūt Durantu, kurš ir 2017. un 2018. gada NBA čempions un arī finālsērijas MVP jeb vērtīgākais spēlētājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu