Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Vajadzēs būt gana izteiktam diplomātam, lai panāktu sapratni ar sadarbības partneriem, priekšniecību. Esi uzmanīgāks, slēdzot ilgtermiņa darījumus, pārliecinies, ka visa dokumentācija ir atbilstoši noformēta!

VĒRSIS Tev veiksies naudas lietās. Pratīsi gūt labumu arī situācijās, kuras pirmajā acu uzmetienā šķiet samērā sarežģītas, pat nedaudz bezcerīgas. Vakarā droši vari atļauties iemalkot glāzi laba vīna.

DVĪŅI Domas aizvien vairāk kavēsies pie ģimenes, izklaides, vaļaspriekiem, nevis darba, ikdienišķajiem pienākumiem. Šodien nevajadzētu sākt jaunas lietas, veikt lielākus pirkumus.

VĒZIS Labāk padosies intelektuāla rakstura darbs, nevis fiziskas aktivitātes. Tagad vajadzētu veltīt vairāk uzmanības profesionālo iemaņu noslīpēšanai, jaunu zināšanu apguvei kursos un semināros.

LAUVA Nelielas problēmas var sagādāt pārsteidzīgums, vēlme kāroto sasniegt tūlīt un uzreiz. Mērķtiecība un enerģiskums ir labas lietas, tikai arī tajā ir jācenšas ieturēt zināmu līdzsvaru, mērenību.

JAUNAVA Var saasināties taisnīguma izjūta, kura var veicināt konfliktsituācijas ar augstākstāvošajiem, kolēģiem. Diskutējot centies būt maķenīt iecietīgāks, savaldīgāks.

SVARI Esi apzinīgs, paveic visus plānotos darbus, neļauj slinkumam tevi uzveikt! Zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam, veicot lielāka apjoma informācijas apstrādi, kā arī risinot finansiālos jautājumus!

SKORPIONS Daudz kas būs atkarīgs no tā, kā paskatīsies uz jautājumu, problēmu. Ja spēsi sevī uzturēt pozitīvu attieksmi pret lietām, ātri vien radīsi risinājumu jebkuram sarežģījumam!

STRĒLNIEKS Tev vajadzēs laiku, lai noskaņotos darbam. Nav izslēgts, ka notiekošais privātā dzīvē nedaudz aizēnos profesionālās jomas norises. Galvenais, saglabā nosvērtību, neļaujies sakāpinātajām emocijām!

MEŽĀZIS Centies neuztraukties par katru sīkumu, vairāk koncentrējies uz sev tīkamām lietām. Ja apstākļi atļauj, dodies ātrāk prom no darba un pavadi laiku kopā ar atvasītēm, viņas noteikti tevī vairos dzīvesprieku.

ŪDENSVĪRS Var rasties iespējas likt lietā nesen iegūtās zināšanas, kontaktus. Lielisks brīdis, lai nodotos sabiedriskām vai radošām lietām. Privātajā dzīvē nevajadzētu viest kardinālas pārmaiņas.

ZIVIS Draugi, paziņas, kolēģi tā vien tieksies pēc tavas sabiedrības, jo tu izstarosi dzīvesprieku, optimismu un labestību. Nav izslēgts, ka paplašināsi savu kontaktu loku, smelsies jaunu pieredzi, zināšanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu