Balcera pārstāvētās "Senators" komandas īpašnieks: Pārbūve notiek ar domām par Stenlija kausa izcīnīšanu nākotnē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Otavas "Senators" īpašnieks Jūdžins Melniks.
Otavas "Senators" īpašnieks Jūdžins Melniks. Foto: tsn.ca

Pašreizējā komandas pārbūve notiek ar vīziju par Stenlija kausa izcīnīšanu nākotnē, tā Latvijas izlases uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Otavas "Senators" īpašnieks Jūdžins Melniks pastāstīja Kanādas medijam TSN.

"Senators" šobrīd ir NHL vājākā komanda, jo ar 53 mačos izcīnītiem 43 punktiem ir pēdējā vietā gan Austrumu konferencē, gan visā līgā.

Kluba īpašnieks Melniks intervijā TSN norādījis, ka gatavs nākamajās sezonās spēlētāju atalgojumam tērēt summu, kas ir tuvu NHL noteiktajiem algu griestiem.

"Pārbūve komandā notiks nākamo gadu vai divus. No 2021.gada līdz 2025.gadam plānojam atalgojumā spēlētājiem iztērēt tuvu algu griestu apjomam. Šī brīža pārbūve ir kā skice tam, lai jau pārredzamā nākotnē Otava izcīnītu Stenlija kausu," sacīja Melniks.

Balcers līdz šim 10 spēlēs "Senators" kreklā guvis vienus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli. Viņš pasaules spēcīgākajā līgā debitēja šī gada pašā sākumā.

NHL šobrīd spēlē jau trīs latviešu uzbrucēji - Balcers, Teodors Bļugers (Pitsburgas "Penguins") un Zemgus Girgensons (Bufalo "Sabres").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu