Jansone: bērni nav mūsu - viņi mums ir iedoti uz laiku

Viņas pieredze
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Sezonas pirmajā raidījumā "Māmiņu Klubs" kanāla STV Pirmā! skatītāji varēja baudīt iedvesmojošu Kristīnes Virsnītes sarunu ar modes mākslinieci Natāliju Jansoni, kura Latvijā ieradās pirms vairāk nekā divdesmit gadiem -  par prasmi dzīvot un pielāgoties mūsu sabiedrības prasībām, par karjeru un spēju saglabāt jaunību, nekrītot galējībās. 

"Domāju, ka nav lielāku mācītāju dzīvē par mūsu bērniem. Ja senāk domāju, ka kaut ko par dzīvi zinu, tad pēc bērna piedzimšanas, sapratu, ka nezinu nekā," par savu māmiņas lomu sirsnīgi runā Natālija Jansone.

"Bērni mums ir iedoti uz laiku. Viņi nav globāli mūsējie. Viņi atnāk ciemos pie mums un mums ir jāpalīdz viņiem nostāties uz kājām un jāpavada tālāk. Bērni vienkārši ir jāmīl!"

Savukārt  šo svētdien “Māmiņu kluba” lielās intervijas viešņa būs TV personība Rūta Dvinska, kura jau drīzumā pasaulē sagaidīs ierodamies otro mazuli. Sarunāsimies par gaidību laiku, par to, kā Rūta gatavojas otrā bērna ienākšanai ģimenē, par piedzīvoto TV kameru gaismās un aizkadrā. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu