Ventspilniekiem Ziemassvētku pabalstos izmaksāti 311 902 eiro (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
50 eiro banknotes.
50 eiro banknotes. Foto: Ieva Čīka/LETA

Kopš pērnā gada decembra līdz šā gada janvāra beigām Ziemassvētku pabalstu saņēmuši 7322 Ventspils pilsētā deklarētie iedzīvotāji un šim mērķim tika novirzīti 311 902 eiro pašvaldības līdzekļu, informēja Ventspils pilsētas Sociālā dienesta pārstāve Kristiāna Sluģevica.

Ziemassvētku pabalstam varēja pieteikties Ventspils pilsētā deklarētie pensionāri un personas ar invaliditāti, kuru pensijas apmērs pirms nodokļu nomaksas, neskaitot piemaksu pie pensijas, nepārsniedz 338 eiro, bērni ar invaliditāti, bāreņi un bez vecāku gādības palikušie bērni, kā arī bērni no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm.

Pensionāri un personas ar invaliditāti, bērni ar invaliditāti, bāreņi un bez vecāku gādības palikušie bērni saņēma pabalstu 43 eiro apmērā.

Iedzīvotājiem bija iespēja šo materiālo atbalstu saņemt dažādos veidos - skaidrā naudā Ventspils pilsētas Sociālā dienesta kasē, ar pārskaitījumu uz bankas kontu vai ar piegādi mājās tām personām, kurām veselības dēļ ir apgrūtināta pārvietošanās ārpus mājas.

Toties trūcīgās un maznodrošinātās ģimenes ar bērniem Sociālā dienesta kasē varēja saņemt pabalstu iepirkumu kartes veidā 30 eiro apmērā, pārtikas produktu un mājsaimniecības preču iegādei.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu