"Pa muti nedošu, bet pazemosim mēs tevi pēc pilnas programmas," Kivičs un Skulme sola publiski atriebties rupjajiem komentētājiem (14)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saviem nelabvēļiem atriebties izlēmusi sabiedrības dāma Liene Skulme - viņa sociālajā vietnē "Facebook" ceturtdienas, 7. februāra, vakarā izveidojusi rubriku, kurā publiski kaunināja negatīvo komentāru autorus, ievietojot viņu fotogrāfijas. Arī Kivičs nav cietis klusu un jau atkal draudējis izrēķināties ar kādu komentētāju. 

Ierakstus viņa nodevēja par rubriku ar nosaukumu "Kļūsti slavens", kā arī pievienoja tiem tēmturi #proudtobelatvian (lepns būt par latvieti - red.). 

Publicētas tika to personu bildes, kuras komentāros kritizēja viņas un mūziķa Andra Kiviča attiecības. Skulmes aktivitāte izraisīja īstu diskusiju vētru - kamēr vieni rakstīja, ka šāda rīcība liks visiem "skaļajiem bļāvējiem" saprast savu rīcību, citi dusmojās, ka bez viņu atļaujas ir pārpublicētas viņu un viņu radinieku bildes, kuri notiekošajā pat nav iesaistīti.

Aizstāvēt mīļoto metās arī Kivičs, pieprasot tikšanos ar kādu komentāru autoru. Vīrietis gan nenobijās un Kivičam piedāvāja tikšanās laiku, taču Kivičs paziņoja, ka tajā dienā netiek, tādēļ vēlas tikties citā laikā. 

"Tu PUBLISKI esi izrādījis necieņu manam vismīļākajam cilvēkam pasaulē, tāpēc es labprāt tevi satiktu. Savā paurī tu vari domāt visu iespējamo, bet ja tu to dari publiski, tev par to būs jāatbild.

Pa muti nedošu, bet pazemosim mēs tevi pēc pilnas programmas,

galvenais tagad paliec īsts varonis un neskrien pie komandas biedriem sūdzēties. Uzraksti vietu un laiku," paziņoja Kivičs. Pats vīrietis par Kiviča izgājieniem tikai uzjautrinājās. 

Kā novēroja TVNET, piektdienas, 8. februāra, rītā visi kauninošie ieraksti no Skulmes profila tikuši izdzēsti. 

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu