“Latvijas Radio 2” ētera personība Ivonna Markelova nokritusies svarā par 100 kilogramiem (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/ivonna.markelova.3

Intervijā ar žurnālu “Vakara Ziņas” klausītāju iemīļotā “Latvijas Radio 2” ētera balss Ivonna Markelova (39) atklāja, ka “nometusi” veselus 100 kilogramus – šis ceļš bijis grūts un pilns ar pārbaudījumiem.

Lēmums uzsākt ceļu uz liekā svara likvidēšanu pieņemts, sākoties nopietnām problēmām ar asinsspiedienu: “Tā tas turpinājās, līdz pirms trim gadiem bija tik slikti, ka es patiešām domāju, ka nomiršu. Kad ātrā palīdzība mani veda prom no mājām, es domās jau atvadījos no dēliņa un vīra. Es atceros mammas šausmu pilno skatienu, izmisumu viņas acīs. Es redzēju, ka viņa no manis atvadās... Tad arī stingri nolēmu reizi par visām reizēm tam pielikt punktu. Tobrīd mans svars bija 172 kilogrami,” izdevumu informēja Markelova, piebilstot, ka pēc notikušā uzsākusi Dikāna diētu.

Šogad raidījumā “La Dolce Vita. Ar Roberto” viņa pastāstīja arī to, ka ar šīs diētas palīdzību pirmā pusgada laikā atbrīvojusies no 35 kilogramiem, bet tomēr bijusi nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās – pirms diviem gadiem viņai tika veikta kuņģa samazināšanas operācija.

“Kopš tās liktenīgās dienas, kad nolēmu mainīt savu dzīvi, ir pagājuši trīs gadi. Maijā būs trīs gadi. 9. maijā. Uzvaras dienā. Tā ir mana uzvara pār maniem taukiem,” Roberto Meloni palielījās ētera personība.

Viņa joprojām ir ceļā uz sevis izvēlēto ideālo svaru – 65 kilogramiem.

Dzīvespriecīgā sieviete “Latvijas Radio 2” mājaslapā sevi apraksta šādi: “LR2 strādāju kopš 1998. gada, kad Uldis Duka izveidoja radio, kurā skan vienīgi latviešu dziesmas. Es, jauna studente, nolēmu piedalīties toreiz izsludinātajā konkursā uz programmu vadītāja vietu un mani pamanīja! Tā nu man, „meitenei no Slokas”, sākās pilnīgi jauna dzīve Rīgā! [..] Ārpus radio esmu radoša, atraktīva un mīļa skolotāja pirmsskolas un sākumskolas bērniem. Man patīk dziedāt un visu savu brīvo laiku pavadīt kopā ar ģimeni!”

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu