Pie Losandželosas "Galaxy" stadiona atklās pieminekli Bekhemam

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

ASV futbola klubs Losandželosas "Galaxy" pie sava stadiona drīzumā atklās pieminekli leģendārajam Anglijas futbolistam Deividam Bekhemam, kurš komandas krāsas pārstāvēja piecus gadus.

Kā ziņo ietekmīgais Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN, Bekhemam veltīto statuju atklās pirms kluba pirmās mājas spēles jaunajā "Major League Soccer" (MLS) čempionātā 2.martā.

Ziņas par "Galaxy" kluba nodomiem kļuva publiskas pēc tam, kad komandas sezonas abonementu īpašnieki tika informēti par pieminekļa izveidi.

Bekhems kļūs par pirmo spēlētāju MLS vēsturē, kuram tiks izrādīts šāds gods. Viņš uz MLS čempionātu pārcēlās 2007.gadā, atstājot Madrides "Real" komandu. Losandželosas klubu bijušais Anglijas izlases kapteinis pārstāvēja līdz 2012.gadam.

Pašlaik 43 gadus vecais Bekhems karjeras laikā pārstāvēja arī slaveno Mančestras "United" klubu, kā arī spēlēja Itālijas vienībā "AC Milan", bet karjeru noslēdza 2013.gadā Parīzes "Saint-Germain" vienībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu