"Melo-M" pavasarī dosies "Maģiskajā radio tūrē" pa Latviju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Čellu trio "Melo-M" no marta līdz maijam ar jaunu mūzikas programmu dosies koncertturnejā ar nosaukumu "Maģiskā radio tūre", informē grupas menedžeris Kaspars Kukuvass.

Turnejas skaņdarbu klāstā būs tādu grupu kā "Radiohead", "Queen", "Image Dragons" skaņdarbi un citas radio tēmai veltītas kompozīcijas. Tāpat koncertos skanēs arī trio dalībnieka Kārļa Auzāna oriģinālmūzika un daudzas klausītājiem jau pazīstamas melodijas trīs čellu un sitamo instrumentu izpildījumā.

Turneja sāksies 1. martā ar koncertu Jelgavas kultūras namā. Pēcāk koncerti izskanēs Berģu kultūras centrā, Vidzemes koncertzālē "Cēsis", Kultūras centrā "Siguldas Devons", Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars" un Latgales vēstniecībā "Gors".

Turnejas koncertos "Melo-M" sastāvā muzicēs čellisti Auzāns, Miķelis Dobičins un Jānis Pauls, kā arī sitaminstrumentālists Miķelis Vīte.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu