Ušakovs: Neesmu veicis nekādas prettiesiskas darbības (34)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Neesmu veicis nekādas prettiesiskas darbības, tāpēc man nav pamata baidīties, sestdien saviem atbalstītājiem mītiņā Rātslaukumā sacīja Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (S).

Rīgas mērs norādīja, ka daļai rīdzinieku viņš ir simbols labajiem darbiem, citai daļai - visiem sliktajiem darbiem, bet patiesība esot kaut kur pa vidu. Politiķis norādīja, ka ir lepns par kopā ar komandu paveikto Rīgā, reizē atzīstot, ka ir pieļāvis kļūdas, un atvainojās par neizdarītajiem darbiem.

Ušakovs norādīja, ka viņš ir krievs un ir lepns gan par savu dzimto valodu, gan par to, ka ir dzimis Latvijā, kuru viņš mīl.

Mītiņā Ušakova atbalstam sestdienas pusdienlaikā sākotnēji pulcējās ap 1000 cilvēku, bet kulminācijas brīdī, saskaņā ar policijas aplēsēm, viņu skaits varēja būt ap 3000.

Pasākums organizētāji pēc pusotras stundas atvadījās no tā dalībniekiem, bet Rātslaukumā vēl turpinājās bungu rīboņa. Pārliecinoši lielākā daļa no protestētājiem jau ir izklīdusi.

Saeimas deputāte Regīna Ločmele-Luņova (S) aicināja protestētājus ierasties Rātsalaukumā arī 12.februārī, plkst.12, kad pēc opozīcijas rosinājuma Rīgas domē tikšot skatīts jautājums par Ušakova atbrīvošanu no amata.

Komentāri (34)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu