Talantīgais Olivers Solbergs uzvar arī rallijā "Sarma"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rallijs "Sarma". Ilustratīvs attēls
Rallijs "Sarma". Ilustratīvs attēls Foto: autorally.lv

Leģendārā norvēģu autosportista Petera Solberga dēls Olivers sestdien svinēja uzvaru rallijā "Sarma", kas bija Latvijas un Igaunijas čempionātu otrais posms.

Pašlaik 17 gadus vecais Solbergs, kurš startēja ar "VW Motorsport Polo R5" spēkratu, uzvarēja tikai vienā no astoņiem ātrumposmiem, bet ar to pietika uzvarai.

Otro vietu izcīnīja igaunis Georgs Gross ("Ford Fiesta WRC"), kurš Solbergam zaudēja vienu minūti un 24,88 sekundes. Tikmēr trešajā vietā ierindojās ar Latvijas licenci startējošais krievu pilots Nikolajs Grjazins ("Škoda Fabia R5"), kurš norvēģim zaudēja teju divas minūtes. Grjazins sestdien uzvarēja sešos ātrumposmos.

No pašmāju pilotiem kopējā ieskaitē labāko rezultātu sasniedza Emīls Blūms ("Mitsubishi Lancer Evo IX"), kurš Sūlbergam zaudēja gandrīz trīs minūtes un bija piektais.

LRC1 klasē uzvaru svinēja Ronalds Baldiņš ("Mitsubishi Lancer Evo IX"), LRC2 klasē pie panākuma tika Deniss Rostilovs no Krievijas ("Mitsubishi Lancer Evo IX"), bet LRC3 klasē ātrākais bija Mārtiņš Sesks ("Ford Fiesta").

Jau ziņots, ka janvārī pirmajā posmā - rallijā "Alūksne" - arī uzvaru svinēja Sūlbergs.

Nākamais Latvijas čempionāta posms notiks maijā Liepājā, bet sezonas turpinājumā būs divi etapi Igaunijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu