Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Šodien būsi ļoti prasīgs gan pret sevi, gan apkārtējiem. Pielūko vienīgi, lai nesāc krist galējībās. Panākumus ļaus gūt tieši mērenība un apdomīgums it visā. Pēcpusdienā iespējami pārsteigumi no mīļotā.

VĒRSIS Darbi negaidīs, nāksies meties tajos iekšā, izrādīt neatlaidību un mērķtiecību. Saskarsmē ar apkārtējiem sapratīsies no pusvārda, kas palīdzēs nedaudz ātrāk īstenot cerētās lietas.

DVĪŅI Tev gribēsies pierādīt savas līdera dotības. Nav izslēgts, ka uzņemsies kāda projekta vadīšanu. Kādam Dvīņu zīmes pārstāvim var aktualizēties ar nekustamo īpašumu, mantojumiem saistītais.

VĒZIS Neļauj apkārt valdošajai steigai radīt sajukumu galvā. Stingrāk turies pie nospraustās dienas kārtības un esi pārliecinātāks par saviem spēkiem. Mājas dzīvē nav izslēgtas patīkamas pārmaiņas.

LAUVA Mēģini vairāk uzmanības veltīt jaunu zināšanu apguvei, pieredzes papildināšanai. Varbūt ir vērts padomāt par profesionālās pilnveidošanās kursiem? Dienas izskaņā centies ātrāk doties pie miera.

JAUNAVA Šodien valdīs lietišķs, piezemēts noskaņojums, kurš ļaus tikt galā ar samērā sarežģītiem saimnieciskajiem jautājumiem, prasmīgi risināt pārrunas. Nav izslēgts, gūsi augstākstāvošo ievērību.

SVARI Pilnīgi iespējams, kāds no Svaru zīmes pārstāvjiem var sākt aizdomāties par ģimenes biznesa iespējām. Šobrīd it visā vadīsies no racionalitātes principiem, neļausi vaļu emocijām, būsi ļoti nopietns.

SKORPIONS Nedaudz sarežģīta diena no psiholoģiskā viedokļa. Iekšējās pretrunas, garastāvokļa svārstības var traucēt pilnvērtīgi koncentrēties darba lietām. Nepieciešamo harmoniju, visticamāk, palīdzēs atgūt mīļotais.

STRĒLNIEKS It visā tieksies pēc lielākas brīvības, neatkarīguma. Šis var būt zīmīgs brīdis tiem, kuri piedzīvo krīzi attiecībās. Būsi gatavs samērā kardināliem soļiem, lai rastu risinājumu privātajiem sarežģījumiem.

MEŽĀZIS Liela nozīme būs tam, vai spēj saskatīt darba augļus saviem centieniem. Ja būsi apmierināts ar rezultātiem, nešaubīgi turpināsi iesākto un savā centībā, apzinīgumā jūtami izcelsies uz apkārtējo fona.

ŪDENSVĪRS Vari izjust nepieciešamību pēc morālā atbalsta, sapratnes no apkārtējo puses. Kopumā mirklis piemērotāks kolektīvām aktivitātēm, radošām lietām. Saskarsmē ar otro pusīti nekļūsti pārlieku uzstājīgs.

ZIVIS Tev izdosies ātri vien tikt galā ar ikdienas pienākumiem, atlikušo dienu veltot interesantākām, aizraujošākām lietām. Attiecībās ar apkārtējiem vēlēsies ieturēt zināmu distanci, būsi nedaudz neizdibināms.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu