Lego klucīšiem salīdzinoši pieticīgs starts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
The Lego Movie 2: The Second Part
The Lego Movie 2: The Second Part Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātrus iekarojusi jaunā ģimenes animācijas filma “Lego filma 2” (The Lego Movie 2: The Second Part), ziņo "collider.com."

Nedēļas griezumā filma iekasējusi 34 miljonus dolāru, kas ir mazāk nekā prognozēts. Industrijas apskatnieki bija paredzējuši, ka filma iekasēs aptuveni 50-55 miljonus.

Pagājuši pieci gadi, kopš Lego pilsētā viss bija brīnišķīgi, un tagad tur pienākuši grūti laiki. Iebrucēji no kosmosa – Lego duplo – sagrauj visu ātrāk, nekā Lego cilvēciņi spēj atjaunot. Cīņa pret iebrucējiem aizvedīs Emetu, Lūsiju, Betmenu un viņu draugus uz tālām, neizpētītām pasaulēm un savādām galaktikām. Tā prasīs lielu drosmi, izdomu un būvmeistara spējas, atklājot, cik viņi patiesībā ir īpaši.

Noskaties animācijas filmas rullīti.

2. vietā komēdija "Ko vēlas vīrieši" (What Men Want), kurā galvenās lomas atveidotāja iegūst spēju dzirdēt vīriešu domas.

Asa sižeta trilleris ar skarba humora elementiem “Visi gali sniegā” (Cold pursuit), kurā galveno lomo atveido “Oskara” balvas ieguvējs Liams Nīsons ar 10,8 miljoniem tikai 3. vietā.

Filma “Visi gali sniegā” ir par sniega tīrīšanas mašīnas šofera Nelsa Koksmena atriebību. Klusā ģimenes dzīve sniegotā kūrorta pilsētiņā sagrūst dienā, kad viņa dēls iet bojā noslēpumainos apstākļos. Uzskatīdams, ka dēla nāvē vainojams ietekmīgais narkodīleris Vikings, Nelss sāk īstenot iecerēto atriebi. Vikinga dīleri “pazūd” viens pēc otra, bet Nelss no godājama pilsoņa kļūst par aukstasinīgu slepkavu.

Gaumīgs melnais humors apvienojumā ar nerimstošu spriedzi ir pamatelementi norvēģu režisora Hansa Pētera Molanda trillerim “Visi gali sniegā”, kas ir rimeiks paša Molanda 2014. gadā, Norvēģijā tapušajai komēdijdrāmai “Iznīcināšanas kārtībā” (In Order of Disappearance).

Līdztekus Liamam Nīsonam filmā piedalās “Oskara” balvas nominante Lora Derna (“Mežone”), Emija Rosama (“Operas spoks”), Toms Beitmens (“Slepkava Austrumu ekspresī”) un daudzi citi lieliski aktieri.

“Visi gali sniegā” (Liams Nīsons)
“Visi gali sniegā” (Liams Nīsons) Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu