Laviņš: Rīgas "Dinamo" komanda un treneri šosezon ir paveikuši milzīgu darbu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodrigo Laviņš
Rodrigo Laviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" un tās treneri šosezon ir paveikuši milzīgu darbu, kura dēļ vienībai vēl joprojām ir labas izredzes kvalificēties izslēgšanas turnīram, sacīja bijušais rīdzinieku aizsargs Rodrigo Laviņš.

Rīgas "Dinamo" pašlaik aizvada sīvu cīņu par vietu Gagarina kausa izcīņā - no astotajā vietā esošās "Soči" komandas tā atpaliek divus punktus, bet līdz regulārā turnīra beigām atlikuši vairs tikai pieci mači.

Bijušais Latvijas izlases un Rīgas "Dinamo" aizsargs Laviņš uz jautājumu par Rīgas "Dinamo" izredzēm iekļūt izslēgšanas turnīrā atbildēja: "Grūti pateikt, bet nākamajās spēlēs radīsies skaidrība. Ļoti ceru, ka viņiem tas izdosies. Bieži sazvanos ar komandas treneri, taču šobrīd ir patiešām grūti izdarīt kādas precīzas prognozes. Ir sezonas beigas, spēki sāk izsīkt, tāpēc rodas problēmas ar vārtu gūšanu."

"Jau sezonas sākumā prognozēju, ka Rīgas "Dinamo" varētu iekļūt izslēgšanas turnīrā, jo komandas spēle ir ļoti stabila, kas ir svarīgi. Protams, ir arī dažādas nepilnības, taču stabilitātei ir milzīga nozīme. Līdz ar to jau no paša sākuma sezona ir ļoti interesanta, un intriga saglabājas līdz pat regulārā turnīra beigām. Jāatzīmē arī tas, ka iekļūšana 16 labāko vienību starpā nemaz nav viegla, tāpēc uzskatu, ka, neskatoties uz regulārās sezonas iznākumu, ir paveikts milzīgs darbs no komandas un treneru puses," uzsvēra Laviņš.

Tiesa, Latvijas klubs pēdējā laikā spēlē diezgan nesekmīgi, jo KHL ietvaros zaudējis četrās no pēdējām piecām cīņām, tomēr neveiksmīgus rezultātus pēdējā laikā demonstrējusi arī galvenā konkurente "Soči".

Kopumā šī gada sezonu rīdzinieku izpildījumā Laviņš gan vērtē atzinīgi: "Ņemot vērā pieejamos resursus, sezona kopumā izvērtusies ļoti pozitīvi. Kā lielāko komandas trumpi varu atzīmēt spēli aizsardzībā. Sastāvā šogad ir arī izcili vārtu guvēji, taču līdz ko kādā spēlē viņi nevar piedalīties, tā punktu gūšanā rodas problēmas."

Šobrīd 44 gadus vecais Laviņš nodarbojas ar jauno hokejistu trenēšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu