Pārīšu saskanīgais stils “Grammy” balvu pasniegšanas ceremonijā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien Losandželosā, ASV, "Grammy" godalgu pasniegšanas ceremonijā dominēja Keisija Masgreivsa, "Lady Gaga" un "Childish Gambino", kas saņēma prestižo apbalvojumu vairākās balvu kategorijās.

Jau iepriekš kritiķu atzinību saņēmušais Masgreivsas trešais albums "Golden Hour" kopumā tika godalgots ar četriem "gremijiem", uzvarot arī kategorijā "Gada albums".

Mūziķis "Childish Gambino", kurš gan pats ceremonijā nepiedalījās, uzvarēja četrās kategorijās, arī kategorijās "Gada dziesma" un "Gada video", par kompozīciju "This Is America".

Mūziķe "Lady Gaga" saņēma trīs godalgas, arī labākā popmūzikas priekšnesuma balvu par dziesmu "Joanne" un labākā popmūzikas dueta godalgu par dziesmu "Shallow" no "Oskaram" nominētās filmas "A Star Is Born".

Divās balvu kategorijās godalgas izcīnījis latviešu diriģents Andris Nelsons kopā ar Bostonas Simfonisko orķestri, liecina informācija "Grammy" oficiālajā tīmekļa vietnē.

Diriģents kopā ar Bostonas orķestri par šī gada jūlijā izdoto albumu "Shostakovich: Symphonies Nos. 4&11" bija nominēts kategorijās "Vislabāk producētais klasiskās mūzikas albumus" un "Labākais orķestra sniegums" un abās šajās kategorijās ir uzvarējis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu