Kivičs metas aizstāvēt savas "mantības" izmēru: "Man ir reāli virs vidējā!" (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pēc tam, kad pašmāju mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete, sabiedrības dāma Liene Skulme uzņēma tiešraides video no vannas, internetā parādījās vairāki ekrānuzņēmumi, kuros redzama Kivičs "mantība" visā krāšņumā. Pats Kivičs paudis pārdzīvojumu par komentāriem, kuros teikts, ka viņš nebūt nevar lepoties ar sava locekļa izmēru, un meties aizstāvēt savu vīrieša lepnumu. 

Pirmdienas, 11. februāra, rītā, vien dažas stundas pēc tam, kad internetā tika "palaista" "Facebook" tiešraide, viņš publicējis jaunu video, kurā atklāj: "Es reāli pārdzīvoju par to, ka izskatās, ka man ir maziņš [dzimumloceklis - red.]."

Kivičs pat vērsies pie mīļotās Lienes, sakot: "Tu taču zini, ka tā nav!" Liene, ķiķinot, apstiprināja, ka Andrim tur - lejā, viss esot kārtībā, tomēr mūziķis tāpat nav licies mierā: "Bļāviens, kā tā var izskatīties? Varbūt tāpēc, ka zem ūdens vai kaut kā... Man ir reāli virs vidējā!" 

Savukārt vērīgākie Lienes Skulmes "Instagram" sekotāji pamanīja, ka Kivičs īsajā stāstiņā, kas pieejams 24 stundas, par "vīrieša lepnuma" izmēru teicis tā: "Vispār, izmēram nav nozīmes! Svarīgi ir pirmie 25 centimetri."

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu