Brieža pretinieks Glovackis: Zinu, kāda Rīgā būs atmosfēra

Gatis Kreceris
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kšištofs Glovackis
Kšištofs Glovackis Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Maira Brieža pretinieks Pasaules boksa supersērijas otrās sezonas pusfinālā pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kilogramiem) polis Kšištofs Glovackis 15. jūnijā "Arēnā Rīga" gaida lielisku atmosfēru. 

"Nevaru vien sagaidīt šo cīņu. Mairis Briedis ir lielisks cīnītājs. Nav šaubu, ka šī būs grandioza cīņa ar labu atmosfēru. Darīšu visu, lai uzvarētu šai duelī. Jau cīnījos Rīgā pirms Brieža-Peresa dueļa, tādēļ zinu, kāda būs atmosfēra," norādīja Glovackis.

Savas karjeras laikā Glovackis aizvadījis 32 cīņas, kurās izcīnījis 31 uzvaru, turklāt 19 ar nokautu.

"Centīšos parādīt visu, uz ko esmu spējīgs," sacīja Glovackis. "Darīšu visu iespējamo, lai uzvarētu šai cīņā."

Turnīra organizatoru izplatītajā preses relīzē Glovackis pauda pārliecību, ka viņš ne tikai uzvarēs Briedi, bet arī izcīnīs Muhameda Ali vārdā nosaukto trofeju. 

"Zinu, ka "Arēnā Rīga" būs lieliska atmosfēra, un ceru, ka skatītājiem sagādāsim lielisku šovu," uzsvēra Glovackis. "Gaidu, ka arēna būs izpārdota un ceru, ka tas būs izcils boksa vakars."

Tikmēr Glovacka menedžeris Andžejs Vasiļevskis norādīja, ka gaidāmā cīņa būs viena no labākajām pirmā smagā svara cīņām. "Šīs turnīrs īpaši populārs ir tieši pirmā smagā svara kategorijā. Domāju, ka to apliecināja pirmā sezona, kas bija tiešām veiksmīga."

Brieža menedžeris Raimonds Zeps pastāstīja, ka Mairis cīņai ar Glovacki gatavosies Latvijā. Pašlaik treniņi nav tik intensīvi, kas saistīts ar Brieža veselību, un līdz cīņai vēl ir vairāk nekā četri mēneši laika. 

Savas karjeras laikā Briedis 26 cīņās guvis 25 uzvaras, no kurām 18 ar nokautu. 

Šā dueļa uzvarētājs turnīra finālā spēkiem mērosies ar kubieti Junieru Dortikosu vai amerikāni Endrū Tabiti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu