Džastinam Bīberam ar Heiliju Boldvinu pirms kāzām nav bijis seksa

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķis Džastins Bībers, kurš pērnā gada izskaņā mija gredzenus ar modeli Heiliju Boldvinu vien 12 nedēļas pēc tam, kad sāka attiecības, žurnālam "Vogue" atklājis, ka līdz kāzām pāris atturējās no seksa.

Pāris apgalvoja, ka celibāts ir bijis viens no labākajiem lēmumiem, ko viņi jebkad pieņēmuši, bet atzina, ka laulība "vienmēr būs smaga”, piebilstot, ka tā nav brīnumpasaka.

Bībers atklāja, ka atturējās no intīmas tuvības ar Heiliju savas reliģiskās pārliecības dēļ, jo agrāk viņam bijušas problēmas ar seksu – 2013. gadā viņš tika pieķerts iznākam no bordeļa Brazīlijā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Viņš norādīja, ka ieturējis celibātu vairāk nekā gadu, kas nozīmē, ka viņam visdrīzāk nebija seksa arī ar popzvaigzni Selēnu Gomesu, ar ko viņš tikās pērnā gada pavasarī.

“Es domāju, ka sekss var izraisīt daudz sāpju. Dažreiz cilvēkiem ir sekss, jo viņi nejūtas pietiekami labi. Jo viņiem trūkst pašvērtības. Ar celibātu es vēlējos sevi veltīt Dievam, jo jutu, ka tas ir labākais stāvoklis manai dvēselei. Un es ticu, ka Dievs mani svētīja ar Heiliju. Saņēmu atlīdzību par labu uzvedību,” tā Bībers.

Mūziķis atzina, ka vēlēšanās pārgulēt daļēji bija iemesls, kāpēc viņi tik ātri apprecējās.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu