GKR frakcija neatbalstīs opozīcijas priekšlikumu atbrīvot Ušakovu (7)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Eiropas Parlamenta deputāts Andris Ameriks
Eiropas Parlamenta deputāts Andris Ameriks Foto: Ieva Makare/LETA

Partijas "Gods kalpot Rīgai" (GKR) frakcija šodien ārkārtas sēdē neatbalstīs opozīcijas priekšlikumu no amata atbrīvot Rīgas mēru Nilu Ušakovu (S), aģentūrai LETA sacīja deputāta Andra Amerika (GKR) pārstāvis Mareks Gailītis.

GKR frakcijas biedri šodien uzdevuši jautājumus Ušakovam. Saņemot atbildes, frakcija pieņēmusi tādu pašu lēmumu, kādu aizvadītajā nedēļā jau bija pieņēmusi GKR valde.

GKR neatbalstīs opozīcijas priekšlikumu, jo uzskata, ka visi jautājumi, kas skar koalīciju, risināmi tās iekšienē, frakcijas lēmumu pamatoja Gailītis.

Kā ziņots, Rīgas dome šodien plkst.16.30 sasaukusi ārkārtas sēdi, kurā tiks skatīts opozīcijas ierosinājums no amata atbrīvot Ušakovu, aģentūru LETA informēja Rīgas domes pārstāvis Uģis Vidauskis.

Jau vēstīts, ka pirms pāris nedēļām Rīgas domi atkārtoti "sašūpoja" korupcijas skandāls pašvaldības uzņēmumā "Rīgas satiksme". Veicot procesuālās darbības, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs veica kratīšanu Rīgas mēra kabinetā un dzīvesvietā.

Ušakovs pēc kratīšanām no amata atkāpties negrasās, jo viņam nekāds statuss šajā procesā piemērots neesot un viņš neesot veicis nekādas nelikumīgas darbības. "Saskaņa" paudusi viedokli, ka notikušās kratīšanas esot politiska izrēķināšanās.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu