Pabriks un Petraviča izvēlējušies doties atvaļinājumos neilgi pēc valdības izveides (5)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
 Labklājības ministre Ramona Petraviča
Labklājības ministre Ramona Petraviča Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Aizsardzības ministrs Artis Pabriks (AP) un labklājības ministre Ramona Petraviča (KPV LV) pavisam neilgi pēc valdības izveidošanas nolēmuši doties bezalgas atvaļinājumos, jo būtiski tika ieilgusi valdības veidošana.

Vaicāts par ministru izvēlēm doties atvaļinājumos valdības darba pirmajā mēnesī, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) skaidroja, ka valdības veidošanas process bija ilgs, tāpēc atsevišķas lietas kādiem ministriem varētu būt saplānotas jau agrāk. Valdības darbs ar to neapstājas, uzsvēra politiķis.

Partijas "KPV LV" līdzpriekšsēdētājs Artuss Kaimiņš norādīja, ka Petravičas gadījumā dažu dienu prombūtni nebūtu pareizi dēvēt par atvaļinājumu, jo šajā gadījumā neesot runa par "silto zemju" apmeklējumu, bet privātām lietām. Jāņem vērā, ka valdības veidošana esot ilgusi nepilnas 110 dienas, piebilda politiķis.

Pabrikam bezalgas atvaļinājums plānots no 18.februāra līdz 24.februārim, un Petravičai bezalgas atvaļinājums paredzēts no 12.februāra līdz 15.februārim, liecina "Latvijas Vēstnesī" publicētā informācija.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu