Kāds laiks gaidāms otrdien?

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Otrdienas rītā Kurzemē mitējušies nokrišņi, daudzviet Zemgalē un Vidzemē turpina snigt un putināt, savukārt Latgalē nedaudz līst un snieg, liecina meteoroloģiskā informācija.

Debesis apmākušās. Gaisa temperatūra -1..+2 grādi. Ziemeļrietumu vējš piekrastē brāzmās pūš līdz 15-20 metriem sekundē, bet valsts austrumos pagaidām saglabājas lēns līdz mērens dienvidu un rietumu vējš.

Rīgā sniegputenis, ziemeļrietumu vēja brāzmas līdz 16 metriem sekundē, gaisa temperatūra nulle grādu.

Maksimālā gaisa temperatūra pirmdien Latvijā bija +1..+5 grādi.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 11.februārī bija +21..+22 grādi Spānijā un Grieķijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz otrdienu -24 grādi Zviedrijas ziemeļos un -25 grādi Krievijas Eiropas daļas dienvidaustrumos.

Otrdien Latvijā, sākot no rietumiem, mākoņu kļūs mazāk un spīdēs saule, prognozē sinoptiķi.

Sniegputenis no valsts centrālās daļas pārvietosies uz austrumiem un mazināsies.

Ziemeļrietumu vējš brāzmās pūtīs ar ātrumu 10-15 metru sekundē, piekrastē vēl gaidāmas brāzmas līdz 20 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra būs -2..+3 grādi, vakarā līdz -6 grādiem.

Rīgā beigsies nokrišņi un uzspīdēs saule, saglabāsies ziemeļrietumu vēja brāzmas līdz 15-20 metriem sekundē, gaisa temperatūra nepārsniegs +1 grādu.

Ciklons kļūst vājāks un atkāpjas uz ziemeļaustrumiem. Atmosfēras spiediens paaugstinās, agrā rītā tas ir no 747 dzīvsudraba staba milimetriem Vidzemē līdz 755 milimetriem Dienvidkurzemes piekrastē (jūras līmenī).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu