"Grammy" ieguvēju sieviešu īpatsvars šogad palielinājies par 82% (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Losandželosā pasniegtas Grammy balvas (Dua Lipa)
Losandželosā pasniegtas Grammy balvas (Dua Lipa) Foto: Reuters/AP/Scanpix

Jau ziņots, ka Losandželosā, ASV, svētdien tika pasniegtas prestižās "Grammy" godalgas. Pasākuma rīkotāji publiskojuši informāciju, ka šogad tieši sieviešu kārtas mākslinieces saņēmušas lauvas tiesu no balvām - salīdzinājumā ar pagājušogadu "Grammy" ieguvēju sieviešu īpatsvars palielinājies par 82%.

2018. gadā tikai 17 no 86 uzvarētājiem bija sievietes, bet šogad to skaits palielinājies līdz 31. Uzvarētāju vidū bija Keisija Masgreivsa (Kacey Musgraves), kas ieguva pašu svarīgāko - gada albuma balvu, Lēdija Gāga, Kārdija Bī, Dua Lipa u.c.

Arī priekšnesumu ziņā ceremonijā dominēja sievietes - uzstājās Kamila Kabeijo (Camila Cabello), kas ar savu slaveno hitu "Havana" atklāja ceremoniju, kā arī Masgreivsa, Gāga, Dua Lipa, H.E.R., Daiena Rosa (Diana Ross), 73 gadus vecā kantri ikona Dolija Partone (Dolly Parton), Mailija Sairusa (Miley Cyrus) u.c.

Losandželosā pasniegtas Grammy balvas (Dolija Partone)
Losandželosā pasniegtas Grammy balvas (Dolija Partone) Foto: Reuters/AP/Scanpix

Jau ziņots, ka divās balvu kategorijās godalgas izcīnījis arī Andris Nelsons kopā ar Bostonas Simfonisko orķestri.

Foto: Repere Cardi B uz “Grammy” ceremoniju ierodas tērpusies kā gliemene.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu