Sisti un spārdīti, taču joprojām tiecas pēc mīlestības... Ziedo patversmes ''Ulubele'' ķepaiņiem!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viņi ir sisti, spārdīti, dedzināti vai vienkārši kādam apnikuši, jo „nepiestāv pie dīvāna”. Bet... arvien vēl izmisīgi tiecas pēc cilvēka mīlestības un klātbūtnes. 

Kad pie patversmes vārtiem piestāj auto, visi 500 iemītnieki saausās. Katrs no 200 rejošajiem un 300 murrājošiem iemītniekiem cer, ka tieši šodien un tieši viņš dosies uz vietu, ko varēs saukt par mājām.

Kāds pinkains draugs cenšas piesaistīt uzmanību rejot un gaudojot, emocionālākie smilkst, purniņu atbalstījuši pret voljēru. Pat neatkarīgie kaķi sāk skaļi murrāt, tiklīdz būrim pietuvojas cilvēks. Ilgas pēc sava cilvēka dzīvnieku patversmē Ulubele jūtamas ik dienas, ik uz soļa. Patversme nevar būt mājas - tā ir vien pagaidu pietura starp slikto pagātnē un gaišo nākotnē. Daži šai pieturvietā uzkavējas pāris dienas, citi ilgus gadus.

Foto: Publicitātes foto

''Pašvaldības apmaksā un nodrošina ikviena pamesta vai noklīduša dzīvnieka uzturēšanu patversmē tikai 14 dienas. Tik īsā laikā daudziem patversmes iemītniekiem saimnieku atrast neizdodas. Vai dzīvnieks pēc tam jāiemidzina? Nē! Ulubelē nešķiro dzīvniekus pēc smukuma vai vecuma. Tāpēc visu nelaimē nonākušo suņu un kaķu vārdā lūdzam jūsu palīdzību, lai ikviens no patversmes iemītniekiem drošībā, siltumā un labi aprūpēts varētu sagaidīt savu cilvēku.''
 

Foto: Publicitātes foto

Ikvienam ir iespēja padarīt patversmes telpas mājīgas, kā arī ziedot mājas mīluļiem kādu gardu našķi, kas sasildīs viņu sirsniņas!

Noderēs jebkāda dzīvnieku barība, jo ''Ulubelē'' mīt 300 kaķu un 200 suņu! Priecāsimies par jebkuru ziedojumu pēc jūsu izvēles.

Kā ziedot?

  1. Ienāc NuKo.lv ZOO sadaļā, izvēlies preces un saliec tās preču grozā.
  2. Nospied pogu PIRKT un izvēlies patversmes ''Ulubele'' piegādes adresi.
  3. Izvēlies kādu no pieejamajiem piegādes laikiem un veic apmaksu!

Īpašs paldies par informatīvo atbalstu Rīga TV24 un Apollo.lv!

Raksts tapis sadarbībā ar biedrību Dzīvnieku pansija ''Ulubele''

Saite papildu ziedojumiem.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu