Darbu Skultes ostas valdē zaudēs ZM pārstāvis Ričards Derkačs (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ričards Derkačs
Ričards Derkačs Foto: Evija Trifanova/LETA

Darbu Skultes ostas valdē zaudēs Zemkopības ministrijas (ZM) Zivsaimniecības departamenta direktora vietnieks Ričards Derkačs.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja zemkopības ministra Kaspara Gerharda (VL-TB/LNNK) biroja vadītājs Jānis Eglīts, ZM pārstāvis no Skultes ostas valdes tiks atsaukts, ieceļot ostas valdē citu speciālistu, kurš būs eksperts ne tikai zivsaimniecības jautājumos, bet ir cilvēks ar plašāku pieredzi un iepriekš ir darbojies arī Skultes ostā.

Eglīts pagaidām atturējās nosaukt ZM jaunā pārstāvja Skultes ostas valdē vārdu, taču atzina, ka potenciālais kandidāts jau ir izraudzīts.

ZM pārstāvjus citu ostu valdēs pagaidām nav iecerēts mainīt, piebilda Eglīts.

Vienlaikus viņš uzsvēra, ka ZM arī turpmāk vērtēs situāciju ostu valdēs, ņemot vērā amatpersonu darba rezultātus tajās.

Likuma par ostām nodaļā par mazajām ostām teikts, ka ostu valdi izveido attiecīgās pašvaldības dome ne vairāk kā 10 locekļu sastāvā, iekļaujot tajā valdes priekšsēdētāju - pašvaldības amatpersonu, pa vienai Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas, Ekonomikas ministrijas, ZM un Satiksmes ministrijas amatpersonai, kuru norīko attiecīgais ministrs, kā arī vienādās proporcijās pašvaldības deputātus un ostā funkcionējošo komercsabiedrību pārstāvjus.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu