Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Zināms latvieša "krāniņa" vidējais garums (10)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Pētījums par vidējo dzimumlocekļa izmēru miera un erekcijas stāvoklī dažādos pasaules reģionos atklāj, ka vismaz šajā ziņā latviešu vīriešiem ir ar ko lepoties. Dažādu valstu vīriešu penis erekcijas stāvoklī var atšķirties pat par pieciem centimetriem.

Reģionālās īpatnības

Miera stāvoklī vidējais latviešu vīrieša penis sasniedz 10 cm garumu. Toties erekcijas laikā tas izstiepjas līdz 14,69 cm. Lietuviešu vīriešu dzimumloceklis nedaudz atpaliek - vidēji tas ir 9,9 cm garš, erekcijas laikā 14,55 cm. Igauņu vīriešu krāniņš sasniedz 11 cm garumu, bet erekcijas laikā pieaug līdz 13,78 cm.

Rietumāfrikas valsts Ganas vīriešu penis startē ar 11 cm un sasniedz 17,31 cm.

Tomēr nepārspēts ir sudāniešu penis ar pozīciju 17,95 cm erekcijas brīdī.

Turpretim grieķu vīriešiem vidēji ir tikai 8,9 cm garš krāniņš, kas erektētā stāvoklī sasniedz 12,18 cm. 

Apvienotās Karalistes vīriešu loceklis ir nedaudz mazāks nekā Baltijas valstu vīriešiem - 9,7 cm ļenganā stāvoklī, 14,30 erektētā. Līdzīgus rezultātus sasniedz ukraiņi.

Krievijas vīriešu penis ar izmēru neizceļas - tas ir 9,6 cm garš, erekcijas laikā 14,16 cm.

Labus rezultātus uzrāda zviedri ar 15,36 cm erekcijas laikā. Taizemiešu loceklis erekcijas brīdī sasniedz tikai 9,43 cm.

Plašāk pētījumu varat aplūkot šeit: https://worldpenis.tadaa-data.de/#the_raw_data

Tīrās baudas orgāns ir tikai sievietei!

“Ir divi diametrāli pretēji viedokļi - viens, ka locekļa izmēram nav nozīmes, jo būtiskāk ir tas, ko vīrietis prot un dara, otrs, ka izmēram ir nozīme. Ja sieviete pieradusi pie liela izmēra locekļa, mazāks viņu seksuāli neapmierinās,” saka seksologs, pārmaiņu treneris Artūrs Šulcs. Patiesība, kā parasti, ir pa vidu. “Sekss notiek apziņas telpā, cilvēka galvā, tāpēc fetišs var būt kāda noteikta pazīme, piemēram, noteikta izmēra penis, kas uzbudina.”

Šulcs saka, ka attieksme pret šo tēmu ir individuāla.

Turklāt jāņem vērā, ka sievietes maksts dziļumā nav jušanas receptoru.

Sajūtas vairāk saistītas ar ārējiem dzimumorgāniem - lielajām un mazajām kaunuma lūpām, klitoru. “Sievietei daba devusi orgānu, kas ir domāts tikai baudas gūšanai - pilnīgi nekam citam. Tas ir klitors.”

Āzijas reģiona valstu -Taizemes, Vjetnamas, Šrilankas vīriešu dzimumloceklis var būt nedaudz īsāks nekā vīriešiem Eiropas ziemeļos.

Tomēr šī reģionālā īpatnība ir dabiska - Āzijas sievietēm maksts mēdz būt mazliet īsāka.

Ir  kultūras, kurās mērķtiecīgi locekli stiepj garāku, jo liels loceklis ir statusa atribūts, stāsta seksologs.

“Liela nozīme locekļa lielumam ir starp cilvēkiem, kuriem intelektuālais potenciāls nav pārlieku augsts un citās dzīves jomās viņi nespēj izpausties.”

Šulcs saka, ka svarīgākais ir pieņemt savu ķermeni. “Cilvēki nepieņem savu ķermeni. Sievietēm liekas, ka viņas ir par apaļīgu vai āda nav pietiekami laba. Turpretim vīrietim ir cieša identifikācija ar locekli. Ja ar to kaut kas nav kārtībā, tātad ar viņu pašu arī. Vīrietis nejūtas vērtīgs, ja viņa loceklim netiek veltīti komplimenti.”

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu