Saulainajai dienai sekos auksta nakts

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sals.Ilustratīvs attēls.
Sals.Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere/LETA

Otrdienas vakarā un naktī uz trešdienu gaisa temperatūra Latvijā pazemināsies līdz 0..-7 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Nakts izskaņā Kurzemē, no rīta arī valsts centrālajā daļā debesis apmāksies un sāks snigt. Dienā snigs un līs, valsts austrumu pierobežā nav gaidāmi būtiski nokrišņi.

Dienas gaitā Kurzemē nokrišņi mitēsies un rietumos uzspīdēs saule, gaiss iesils līdz +3..+5 grādiem. Pārējā valstī maksimālā gaisa temperatūra trešdien būs -1..+3 grādi.

Vējš iegriezīsies no dienvidiem, dienvidrietumiem, dienā Kurzemē un vēlāk arī valsts centrālajā daļā - no ziemeļrietumiem. Kurzemes rietumkrastā gaidāmas brāzmas līdz 17 metriem sekundē.

Rīgā trešdien no rīta un dienā snigs, pēcpusdienā gaidāms arī neliels lietus. Naktī mērens ziemeļrietumu vējš pāries dienvidrietumu vējā, gaisa temperatūra pazemināsies līdz -3..-5 grādiem. Dienas otrajā pusē dienvidu vēju nomainīs ziemeļrietumu vējš, tā ātrums brāzmās sasniegs 12 metru sekundē, gaiss iesils līdz +1..+2 grādiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu