Rīgas "Dinamo" mača zem klajas debess norisei visnopietnāk var traucēt nokrišņi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Winter Ice Break 2019" spēles laukums pie Rīgas 84.vidusskolas
"Winter Ice Break 2019" spēles laukums pie Rīgas 84.vidusskolas Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) 15.februāra mača zem klajas debess starp Rīgas "Dinamo" un Minskas "Dinamo" komandām norisei visnopietnāk var traucēt nokrišņi, nevis gaisa temperatūras svārstības, sarunā ar TVNET pastāstīja Latvijas kluba pārstāvis Jānis Stepītis.

"Winter Ice Break" mačs jau otro gadu pēc kārtas notiks Rīgas domes Sporta kompleksa hokeja laukumā Lielvārdes ielā 141, kur uzslietajās tribīnēs maču varēs vērot 9600 skatītāju.

Iepriekš Latvijā valdošo salu nomainījuši siltāki laikapstākļi, temperatūrai turoties virs nulles. Prognozes 15.februāra vakaram ir dažādas, bet vairums no tām paredz ap +5 grādus virs nulles. Stepītis TVNET sacīja, ka temperatūra virs nulles nav lielākais drauds.

"Galvenais, lai nebūtu nokrišņu. Tie varētu nopietni traucēt mača norisi. Temperatūras svārstības spēli pārāk neietekmēs. Ledus slānis tika gatavots pietiekami biezs, lai arī siltā laikā varētu spēlēt. Pagaidām neuzskatām, ka cīņas norise būtu apdraudēta. Protams, gatavojamies dažādiem scenārijiem, bet esam relatīvi mierīgi," pastāstīja "Dinamo" pārstāvis.

Arī pagājušā gada "Winter Ice Break" mačā nūjas krustoja Rīgas un Minskas komandas. Tāpat kā pagājušajā gadā, arī šoreiz abu komandu spēlētāji pirms spēles un starp trešdaļām uzturēsies pārvietojamajās ģērbtuvēs, kas būs plašākas nekā pērn.

Stepītis arī atgādināja, ka spēles apmeklētājiem klātienē būs pieejamas dažādas izklaides iespējas, kā arī karsta zupa.

Vaicāts par Rīgas kluba uzbrucēja Mārtiņa Dzierkala veselības stāvokli, "Dinamo" pārstāvis sacīja, ka spēlētājs, visticamāk, piedalīsies piektdienas spēlē.

"Dzierkals nespēlēja pirmdien pret "Jokerit", jo pārbaudes spēlē Lielbritānijā saņēma sitienu pa galvu. Izmeklējumos gan smadzeņu satricinājumu nekonstatēja, tāpēc viss atkarīgs no viņa pašsajūtas. Pirms spēles ar Helsinku vienību vēl bija diskomforts, tāpēc nedevās uz ledus," atklāja Stepītis.

KHL Rietumu konferences un visas līgas vadībā ar 96 punktiem 57 mačos ir Maskavas CSKA, kas par trim punktiem apsteidz Sanktpēterburgas SKA. 

Devītā ar 56 punktiem 58 mačos ir Rīgas "Dinamo", kas pirmajam astoņniekam zaudē divus punktus, kamēr aiz Latvijas vienības desmitajā vietā ar 44 punktiem 58 cīņās ir aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ".

Rīdziniekiem vēl regulārajā sezonā atlikuši četri mači.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu