Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Vēlams būt vērīgākam, kārtojot dokumentāciju, neļaut steigai veicināt neuzmanības kļūdas, paviršības. Kopumā diena vairāk piemērota radošām iecerēm, sabiedriska rakstura aktivitātēm.

VĒRSIS Būsi pārliecināts par sevi, panākumiem. Lieliski tiksi galā ar ikdienas darbiem. Nav izslēgts, izdosies atrisināt arī pāris neskaidrības attiecību jomā. Šodien nav vēlama ilgstoša atrašanās pie stūres.

DVĪŅI Pateicoties oriģinalitātei un attapīgumam, tu ātri vien gūsi panākumus, izcelsies uz apkārtējo fona. Līdzgaitnieku vidū vislabāk sapratīsies ar jaunāka gadu gājuma pārstāvjiem.

VĒZIS Uz šobrīd notiekošo vajadzēs raudzīties plašāk, neaizraujoties ar iedziļināšanos maznozīmīgās detaļās. Kādam Vēža zīmes pārstāvim var nākties risināt ar mantojumiem saistīto.

LAUVA Nevēlēsies dīki sēdēt malā, bet gan aktīvi iesaistīties sabiedriskajās norisēs, izteikt savu viedokli. Šī var būt zīmīga diena Lauvām, kuras saistītas ar politiku un masu medijiem.

JAUNAVA Paredzētie darbi no tevis prasīs maksimālas koncentrēšanās spējas, labas analītiskās dotības un neatlaidību. Tagad paveiktais var likt labu pamatu turpmākai karjeras attīstībai.

SVARI Mēģini būt nedaudz izlēmīgāks, nebaidīties uzņemties lielāku iniciatīvu, izaicināt sevi, iekarot jaunas virsotnes. Katrā ziņā zvaigznes tev noteikti neliks nekādus šķēršļus kārotā īstenošanai.

SKORPIONS Piesardzīgums un spēja saskatīt citiem nemanāmus zemūdens akmeņus dos tev papildu trumpjus, ļaus izvairīties no liekiem sarežģījumiem. Mīlas dzīvē meklēsi veidus, kā vairot kaislības.

STRĒLNIEKS Droši vari organizēt lietišķa rakstura tikšanās, apspriest finansiālus jautājumus. Saskarsmē ar kolēģiem spēsi panākt kopīgu valodu, gūt apkārtējo atbalstu savām nākotnes iecerēm.

MEŽĀZIS Var nedaudz mazināties profesionālā slodze, tādējādi atstājot vairāk laika atpūtai, ģimenei. Dienas pirmajā pusē vari apmeklēt valsts iestādes, risināt birokrātiskās nianses, grāmatvedības lietas.

ŪDENSVĪRS Trauksies pa dzīvi vēja spārniem. Pielūko tikai, lai jūtamajā steigā nepaskrien garām, kam svarīgam! Šodien zvaigznes iesaka atturēties no smagnēju attiecību jautājumu cilāšanas.

ZIVIS Veidosies jaunas iespējas pierādīt sevi profesionālajā plāksnē. Nekautrējies izteikt līdzgaitniekiem skaļākus apgalvojumus, kā citādi likt manīt par savu vēlmi sasniegt manāmākus rezultātus

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu