Bobslejisti aizvadījuši pirmos treniņbraucienus Leikplesidā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas bobsleja divnieka ekipāža
Latvijas bobsleja divnieka ekipāža Foto: Viesturs Lācis / IBSF

Oskara Ķibermaņa un Ralfa Bērziņa vadītās bobsleja divnieku ekipāžas aizvadījušas pirmos treniņbraucienus, gatavojoties Pasaules kausa (PK) izcīņas posmam Leikplesidas trasē ASV.

Ķibermanis pirmajā braucienā trasē pavadīja 55,97 sekundes, kas viņam deva 14. rezultātu, no līdera Vona Jondžona (Dienvidkoreja) atpaliekot 1,07 sekundes. 

Savukārt otro braucienu Ķibermanis veica 56,26 sekundēs, ierindojoties 11. pozīcijā. Arī otrajā braucienā ātrāko laiku uzrādīja Jondžona divnieks, kam Latvijas pirmais pilots piekāpās 1,12 sekundes. 

Jaunais pilots Bērziņš abos braucienos uzrādīja 25. ātrāko laiku. Pirmajā braucienā viņš Dienvidkorejas divniekam zaudēja 2,16 sekundes, bet otrajā 2,72. 

Kungi startēja kopā ar dāmām. Kopumā treniņbraucienus veica 37 ekipāžas. 

Sacensības divniekiem sāksies piektdien plkst. 21 pēc Latvijas laika. 

Pasaules kausa kopvērtējumā pēc sešām divnieku sacensībām līderis ar maksimāli iespējamiem 1350 punktiem ir vācietis Frančesko Frīdrihs, kamēr Ķibermanis ar 1204 punktiem ir otrais. Trešo pozīciju ar 928 punktiem ieņem čehs Dominiks Dvoržāks, bet debitants Ralfs Bērziņš ar 576 punktiem ir 17. pozīcijā.

Pasaules kausa izcīņas sezona noslēgsies Kalgari. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu