Neimars par atlabšanu no traumas konsultējies ar bijušā kluba "Barcelona" ārstiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Neimars
Neimars Foto: AP/Scanpix

Francijas futbola lielkluba Parīzes "Saint-Germain" (PSG) traumētais līderis Neimars atlabšanas procesā konsultējies ar savas bijušās komandas "Barcelona" ārstiem, ziņo Spānijas medijs "El Mundo Deportivo".

Neimars janvāra vidū Francijas kausa mačā atsvaidzināja pēdas savainojumu, bet vēlāk laikraksts "L'Equipe" ziņoja, ka uzbrucējam nāksies izlaist aptuveni divus mēnešus. Tiesa, uzbrucējam netika veikta operācija, jo spēlētājs piekrita konservatīvām ārstēšanas metodēm.

"El Mundo Deportivo" ziņo, ka Neimars nesen viesojies pie sava bijušā kluba "Barcelona" ārstiem un konsultējies par atlabšanas procesu.

Spāņu medijs vēsta, ka Barselonas kluba ārsti ieteikuši Neimaram tomēr piekrist veikt operāciju, lai novērtu iespējamās traumas sekas.

Bez Neimara spēlējošais PSG klubs UEFA Čempionu līgas pirmajā astotdaļfināla spēlē viesos ar 2:0 uzvarēja Mančestras "United" no Anglijas, sagādājot norvēģu speciālistam Ūlem Gunnaram Sūlšēram pirmo zaudējumu pie šī titulētā kluba stūres.

Iepriekš tika ziņots, ka, ja PSG spēs pārvarēt "United" barjeru, Neimars varētu piedalīties UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla mačos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu