Malkins saņēmis vienas spēles diskvalifikāciju par sitienu pretiniekam ar nūju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas "Penguins" krievu uzbrucējam Jevgēņijam Malkinam piespriesta vienas spēles diskvalifikācija par sitienu pretiniekam ar nūju.

Incidents notika pirmdienas NHL regulārā čempionāta mačā, kurā "Penguins" viesos ar rezultātu 4:1 pārspēja Filadelfijas "Flyers", pārtraucot četru zaudējumu sēriju. Pašās mača beigās Malkins par tīšu sitienu ar nūju pa Mihaela Rafla seju saņēma noraidījumu līdz spēles beigām, bet tagad viņam piespriesta arī vienas spēles diskvalifikācija par mēģinājumu savainot pretinieku.

Līdz ar to 32 gadus vecajam Malkinam būs jāizlaiž trešdienas spēle savā laukumā pret Edmontonas "Oilers". Šī ir pirmā reize, kad krievu uzbrucējs saņēmis diskvalifikāciju.

Zīmīgi, ka mačā pret "Flyers" komandu Malkins atgriezās laukumā pēc piecu spēļu izlaišanas saistībā ar traumu.

"Mums bija cīņa. Pirms tam Rafls nospēlēja netīri, jo iesita man pa galvu, bet es necentos trāpīt viņam pa seju," pēc mača teica Malkins, kuram par izlaisto spēli tiks ieturēti arī 51 075 dolāri (45 134 eiro) no algas.

Krieva diskvalifikācija paver iespējas sastāvā atgriezties Bļugeram, jo pret "Flyers" viņš laukumā nedevās.

Malkins šosezon 51 spēlē guvis 14 vārtus un veicis 42 rezultatīvas piespēles. Tikmēr "Penguins" ar 65 punktiem 56 spēlēs Austrumu konferencē ieņem astoto vietu un cīnās par iespēju sacensties Stenlija kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu