Indra Salceviča atklāj, ko domā par Valentīndienu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kamēr liela daļa sabiedrības kala plānus, kā iepriecināt savu otro pusīti, stiliste un blogere intervijā žurnālam “Vakara Ziņas” pavēstīja, ka nav tā lielākā Visu mīlētāju dienas jeb Valentīndienas fane.

«Mums svētki ir tad, kad to vēlamies. Nav speciāli jābūt Valentīna dienai, dzimšanas dienai vai vārdadienai. Uzskatu, ka var svinēt jebkuru dienu neatkarīgi no datuma. 14. februāri svinēsim, strādājot un sagādājot svētkus citiem. Nekādas viesnīcas nepirksim. Ne uz kādiem restorāniem neiesim. Mēs nesvinēsim!» tā Indra.

Stiliste piebilda, ka, neskatoties uz stingro nostāju par šo dienu, viņa regulāri mēdz ļauties spontāniem lēmumiem, piemēram, ar mīļoto, baristu Kasparu Bērziņu un bērniem neplānoti 1. janvārī aizbraucot uz Tallinu.

Kā zināms, Salceviča ir bloga “Morethansize.com” autore, kā arī savus sekotājus bieži priecē ar pārdomām par dzīvi sociālajā tīklā “Instagram”. Pēdējā ierakstā viņa apsprieda sevis mīlēšanu tādiem, kādi esam.

“Zini ko? Es sev patīku! Šeit un tagad! Iespējams, kādam es šķietu resnākais cilvēks Latvijā, kurš nodarbojas ar liekā svara popularizēšanu. Kādam es kalpoju kā bieds un šausmu objekts, bet kāds cits skatās uz mani tieši tāpat, kā skatās pats uz sevi. Jā!

Man ir virssvars, bet vai tāpēc es neesmu cilvēks?

Vai tāpēc citiem ir jāizvirza teorijas par manu dzīvesveidu? Vai tas, ka es sev patīku un patikšu jebkurā veidolā, ir noziegums? Vai tas, ka es sev patīku, nozīmē ka dzīvoju nepareizi? Un kurš dzīvesveids ir tas pareizais? Un vai visiem ir jādzīvo pareizi? Bet es dzīvoju pareizi! Jo tas ir mans pareizi! Pareizi?” rakstīja blogere, publiskojot kadru, kurā redzama seksīgā apakšveļā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zini ko? Es sev patīku! Šeit un tagad! Iespējams,kādam es šķietu resnākais cilvēks Latvijā ,kurš nodarbojas ar liekā svara popularizēšanu. Kādam es kalpoju kā bieds un šausmu objekts, bet kāds cits skatās uz mani tieši tāpat, kā skatās pats uz sevi. Jā! Man ir virsvars, bet vai tāpēc es neesmu cilvēks? Vai tāpēc citiem ir jāizvirza teorijas par manu dzīvesveidu? Vai tas, ka es sev patīku un patikšu jebkurā veidolā ir noziegums? Vai tas, ka es sev patīku, nozīmē ka es dzīvoju nepareizi? Un kurš dzīvesveids ir tas pareizais? Un vai visiem ir jādzīvo pareizi? Bet es dzīvoju pareizi! Jo tas ir mans pareizi! Pareizi? #esdzīvojusavupareizi #lifestyle #blogger #latvianblogger #cellbes #tallina #bodypositive #effyourbeautystandards #patipilnība #plussize #plussizeblogger

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mans nesenais ieraksts par uzlūgto viesu neierašanos draudzenes ballē izraisīja diskusijas gan šeit, gan manu paziņu vidū. Vieni teica "Kas tad tie par draugiem? Jāizslēdz šādus no sava loka!" un tā tālāk. Citi: "Visādi mēdz gadīties, un tādi nu ir tie cilvēki!" Nu ko? Parunāsim par draugiem? Vai jums nešķiet, ka draugi, tāpat kā partneri, attiecībās aug un, ja virziens nesakrīt, tad kaut kā no draugiem tie kļūst par vienkāršiem paziņām un otrādi. Pat reizēm nejauši iepazīti cilvēki labāk saprotas un līdzīgi domā nekā ilgiem gadiem piekoptas draudzības varoņi. Ar to es gribēju teikt, ka ticu, ka pastāv draugi, ar kuriem Tu esi uz viena viļņa kopš pirmās tikšanās, bet reizēm draugi, ar kuriem kopā tusēji vidusskolā, paliek pavisam neinteresanti, kad mainījušās intereses, kas vieno. Un ir tikai saprotami, ka it kā foršā draudzība beidzas. Skaidrs, ka cilvēks Tev nav vienaldzīgs un nekad nebūs, jo ir bijis tavas dzīves sastāvdaļa kādu laiku. Bet kopīgas valodas vairs nav. Iespējams, mainās vērtības, arī dzīves prioritātes. Un vēl ir arī tādi draugi, ar kuriem tiekamies reizi gadā vai reizi mēnesī. Ir draugi, ar kuriem piedzerties, un ir draugi, ar kuriem uz teātri kopā var aiziet. Ir arī tādi, ar kuriem var darīt visu! Un ziniet, kas ir visinteresantākais? Ka ir draugi, kuri citiem taviem draugiem nekad nepatiks un otrādi. Draudzība ir dažāda.Bildē es ar savu senāko draudzeni no koledžas laika.Reizi gadā "rēcam" uz viena un tā paša soliņa! #pārdomas #draudzība #bloggerlife #plussize #fun #from2018

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@jana.kepite mani uzvedināja uz vēl kādu interesantu tematu. Daudz tiek runāts par kritisko domāšanu attiecībā uz viltus ziņām. Šoreiz gribu parunāt par šo tematu no Instagram lietotāja skatu punkta jeb kritiskās domāšanas iesaisti šajā platformā. Nav noslēpums, ka mēs sekojam daudziem līdzīgi domājošiem un daudziem, ar kuriem mūs vieno intereses. Sekojam veiksmīgiem stāstiem un personībām. Ikviens šeit var dalīties savos atklājumos un lietās, kas saistītas ar viņu dzīvi. Dalīties ēdienu receptēs vai kaut savos sasniegumos dažādos izaicinājumos un tā tālāk. Bet reizēm šķiet, ka lasītāji vienkārši ierij pasniegto tik ātri kā tādi tārpi. Nesagremojot! Ikviena neizpētīta kāda cilvēka sludināta patiesība, istenībā ir puspatiesība. Kas der vienam, tas neder otram. Pašsludinātie skolotāji bez izglītības attiecīgajā nozarēs ir tikai cilvēki. Masieris vai fitnesa treneris bez diploma var nodarīt lielu kaitējumu gan fiziski, gan morāli. Izlasīt, iegooglēt, izpētīt, iedziļināties, salīdzināt, izvērtēt! Laikam tā!!! #kritiskādomāšana #kasdervienamnederotram #pētīt #izpētīt #pārdomas #viedoklis #blogger #bloggerlife #plussize #lategram

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ziniet kapēc , dzīve manās formās ir ar mazāku stresa zīmi nekā slaidām meitenēm? Jo, ja Tu esi slaids, Tev ir jāpatērē milzumdaudz enerģijas un jāiegulda nenormāls darbs ,lai savas formas saglabātu.Un pat viena kg pieaugums rada stresu! Neviens nekad slaidajam neteiks- malacis, ja viņš pieņemsies svarā, vai ne? Savukārt apaļajiem, svara pieaugumu visticamāk neviens nepamanīs , bet reizēs, kad apaļais kļūs slaidāks visi viņu apbrīnos un lielīs! Viņš pēkšņi kļūs par garā un raksturā spēcīgu, kā arī iedvesmas vērtu!Tāda nu mums reiz ir tā sabiedrība. #ikviensirlielisks #tuesivērtība #pārdomas #baudidzīvi #svinidzīvi #blogger #latvianblogger #lifestyle

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu