Kambala, Krēsla un citas slavenības palīdzēs risināt ģimeņu attiecību likstas (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mudinot aizdomāties par tēva lomu mūsdienu ģimenē, STV Pirmā! Valentīndienā laiž klajā jaunu un izaicinošu pašmāju šovu “Tēt, brauc mājās!” Tajā kopumā desmit tēvi no visas Latvijas uz trim dienām dosies prom no savām mājām, bet viņu vietā pie ģimenes stūres stāsies kāda pašmāju slavenība. 

STV Pirmā! skatītāji jau pērn ar aizrautību sekoja līdz šova pirmajai sezonai – raidījumam “Mamm, brauc mājās!”, kur ģimenēs no visas Latvijas mammas vietā uz laiku stājās sabiedrībā pazīstamas sievietes. Nu atpūtā tiks sūtīts tētis, bet viņa vietā nāks pavisam svešs vīrietis.

Sabiedrībā zināmi kungi Kaspars Kambala, Aigars Krēsla, Edgars Toretto un citi pieņems vēl nebijušu izaicinājumu un iejutīsies kādas iepriekš nesatiktas ģimenes dzīvē, lai vien ar sev zināmiem paņēmieniem palīdzētu atrisināt vīra, sievas un bērnu starpā valdošās attiecību problēmas. Vai “jaunajiem tēviem” izdosies tik īsā laikā “salabot” ģimeni? Vai viņi spēs viens no otra mācīties, pielāgoties un sadzīvot? Un galu galā - vai mamma ar bērniem pieņems jaunos noteikumus un svešā vīrieša viedokli? 

Foto: Ekrānuzņēmums

Īpašs pārsteigums skatītājus gaida katras šova sērijas beigās – pēc kopīgi pavadītām dienām mammai būs iespēja izvēlēties, ar kuru no vīriešiem doties īpašās vakariņās. Vai izmantot, iespējams, vienīgo iespēju un vakariņot ar nesen iepazīto slavenību, bet vīram dot klaju mājienu, ka ir pēdējais laiks aizdomāties par svarīgiem uzlabojumiem abu laulībā? Vai gluži otrādi – pateikt paldies sabiedrībā zināmajam kungam, bet romantiskās vakariņās nosvinēt ilgi gaidīto atkalredzēšanos ar vīru?

Kādi pārsteigumi gaidāmi šova pirmajā sērijā?

“Tēt, brauc mājās!” pirmajā sērijā pie četru bērnu ģimenes Jelgavas pusē, kura audzina arī meitiņu ar īpašām vajadzībām, dosies basketbolists un bokseris Kaspars Kambala. Šajā saimē tētis un mamma ir mainītās lomās, jo ģimenes galva mājās rūpējas par bērniem, kamēr sieva dodas uz darbu un ir uzņēmusies galvenās pelnītājas lomu.

Lai uzlabotu attiecības ģimenes locekļu starpā, Kaspars nekautrēsies likt lietā savu bagāto dzīves pieredzi – viņš dalīsies ar praktiskiem ieteikumiem, kā mazināt jauniešu atkarību no viedierīcēm, reizē vairojot aizraušanos ar sportiskām aktivitātēm. Tāpat slavenais basketbolists un profesionālais bokseris pārsteigs mammu, kura vēlas atbrīvoties no liekajiem kilogramiem, ar jaudīgu treniņu Jelgavas boksa klubā. Bet īpaši siltas attiecības Kasparam izveidosies ar vecāko ģimenes atvasi, meitu, kuras bioloģiskais tēvs viņu atstājis jau agrā bērnībā. Arī Kaspars savulaik 19 gadu vecumā Amerikā adoptējis tumšādainu zēnu, tāpēc viņa personīgā pieredze palīdzēs uzlabot jaunās meitenes un viņas īstā, bet tomēr ne ģenētiskā tēva attiecībās.

Foto: Ekrānuzņēmums

Netrūks arī romantikas – būdams neglābjams tās cienītājs, Kaspars nule iepazīto sievieti lutinās ar īpaši jaukiem pārsteigumiem, kā arī dalīsies pārdomās par laimīgas kopdzīves noslēpumiem, aizkustinot mammu līdz sirds dziļumiem. “Manuprāt tētis ir ģimenes galva. Un tas nozīmē, ka viņam ir jārūpējas un jāatbild par visu. Es pats esmu stingri lutinošais tētis – ir momenti, kad esmu stingrs, bet kopumā bērnus mīļoju, čubinu un lutinu,” sevi tēta lomā raksturo Kaspars Kambala. 

Negaidīti pārsteigumi un patiesas emocijas pašmāju ģimeņu attiecību šovā “Tēt, brauc mājās!” jau no 14. februāra ceturtdienās plkst. 21:00 STV Pirmā!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu