Iespējams iegādāties māju, kur bērnībā dzīvojis Tramps

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Lai apmeklētu Balto namu, ir nepieciešams iegūt īpašu atļauju no ASV Kongresa. Lai nokļūtu Ņujorkā esošajā “Trampa tornī”, jāiziet stingra apsardze. Lai iegūtu ASV prezidenta Donalda Trampa bērnības māju savā īpašumā, ir nepieciešami 2,9 miljoni dolāru (2,56 miljoni eiro) un vēlams – skaidrā naudā, raksta “Forbes”.

Pārdošanā nesen nonākusi māja, kur bērnībā dzīvojis pašreizējais ASV prezidents. Tā atrodas Kvīnsas apkaimē Ņujorkā, un pašreizējais īpašnieks pieprasa, lai summa par māju tiktu samaksāta skaidrā naudā. Arī pirms 2016. gada vēlēšanām māja nonāca pārdošanā, tikai toreiz tās cena bija gandrīz divas reizes zemāka.

Tiek norādīts, ka mājā ir piecas guļamistabas, savukārt pati ēka var lepoties ar izsmalcinātu interjeru. Šeit Tramps dzīvoja savas dzīves pirmos gadus īsi pēc dzimšanas 1946. gadā. Māju uzbūvējis prezidenta tēvs Freds Tramps.

“Freds Tramps uzbūvēja šo māju 1940. gadā, un tieši šī adrese ir lasāma prezidenta Trampa dzimšanas apliecībā. Viņš šeit nodzīvoja, šķiet, pirmos četrus savas dzīves gadus,” saka nekustamo īpašumu aģents Edvars Hikijs.

Pēc Trampa brāļa Roberta piedzimšanas ģimene pārcēlās uz citu Ņujorkas rajonu. Jaunajā mājā bija 23 istabas, kā arī izsmalcināts Tjūdoru stila interjers.

Pašreizējā īpašnieka galvenā prasība – pircējam ir jābūt ar skaidru naudu, turklāt jāpierāda naudas izcelsme. Kā norāda “Forbes”, jaunais īpašnieks, visticamāk, šo māju varētu padarīt par savdabīgu tūrisma objektu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu