Seriāls "Lielie mazie meli" pie skatītājiem atgriezīsies jau jūnijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Lielie mazie meli" (Big Little Lies)
"Lielie mazie meli" (Big Little Lies) Foto: publicitātes

Pie skatītājiem jūnijā atgriezīsies HBO augstvērtīgais un populārais seriāls "Lielie mazie meli" ("Big Little Lies"), kas pulcē spožākās Holivudas aktrises. Līdzās Rīsai Viterspūnai, Nikolai Kidmenai, Šeilīnai Vudlijai, Laurai Dernai un Zojai Kravicai uzmirdzēs arī lieliskā Merila Strīpa.

Savukārt otrā plāna lomā varēsim redzēt Adamu Skotu, Džeimsu Taperu un Džefriju Nordlingu. Seriāla notikumiem varēs arī sekot līdzi LMT mājas viedtelevīzijā, kas ir oficiālais HBO partneris un satura izplatītājs Latvijā. 

Tur seriāls būs pieejams jau 24 stundas pēc pasaules pirmizrādes, tam tiks nodrošināts tulkojums latviešu un krievu valodās gan titru, gan balss formātā. 

Paviršam skatītājam gleznainā Monterejas piekrastes pilsētiņa Kalifornijā varētu šķist pavisam parasta. Mātes audzina bērnus, vīri sniedz savu atbalstu, bērni ir piemīlīgi un lepnie nami – skaisti. Taču kāda labdarības balle skolā visu izmainīja, nesaraujamām saitēm savienojot piecas sievietes - Madelīnu, Selesti, Džeinu, Renāti un Boniju.  

Rīsa Viterspūna
Rīsa Viterspūna Foto: Reuters/Scanpix

Septiņas sērijas garā otrā sezona izpētīs melu ļauno dabu, draudzību izturību, laulības trauslumu un, protams, vecāku aklo mīlestību. Attiecības pagaisīs, uzticamība zudīs – un ar katru brīdi arvien lielāka iespēja, ka atkal notiks kāds negadījums. 

Seriāla "Lielie mazie meli" pirmā sezona guva nedalītu kritiķu labvēlību un dāsnu balvu birumu, tostarp 16 nominācijas "Emmy", no kurām tika saņemtas astoņas, kā arī četrus Zelta globusus (Golden Globe). Turklāt seriāla režisors Jean-Marc Vallée saņēma Amerikas Režisoru ģildes balvu par televīzijas seriālu, kā arī scenārija autors Deivids Kelijs (David E. Kelley) saņēma Amerikas scenāristu ģildes apbalvojumu par labāko adaptēto romānu..

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu