Džošua savas čempionu jostas aizstāvēs jūnijā pret Milleru

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Entonijs Džošua
Entonijs Džošua Foto: Reuters/LETA

Britu smagā svara bokseris Entonijs Džošua savas čempionu jostas aizstāvēs 1.jūnijā pret amerikāni Džerelu Milleru, trešdien paziņoja sportista promouteris.

Duelis norisināsies Millera dzimtajā pilsētā Ņujorkā un tiks aizvadīts slavenajā "Madison Square Garden" arēnā.

Džošuam šī būs pirmā cīņa ārpus Lielbritānijas. Iepriekšējā duelī viņš 22.septembrī ar nokautu uzvarēja krievu Aleksandru Povetkinu, aizstāvot Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas.

Pašlaik 29 gadus vecais Džošua profesionālajā boksā uzvarējis visās 22 cīņās, 21 dueli noslēdzot ar nokautu.

Tikmēr Millers savu iepriekšējo dueli aizvadīja 17.novembrī, kad ar nokautu uzvarēja rumāni Bogdanu Dinu. Karjeras laikā 30 gadus vecais amerikānis 24 cīņās izcīnījis 23 uzvaras un guvis vienu neizšķirtu, 20 dueļos noslēdzot ar nokautu.

Viņš ir Ziemeļamerikas Boksa asociācijas un Ziemeļamerikas Boksa organizācijas čempions smagajā svarā.

Savukārt prestižākā Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona josta pieder amerikānim Denotejam Vailderam. Viņš decembra sākumā cīnījās neizšķirti ar britu Taisonu Fjūriju, aizstāvot čempiona jostu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu