Belēviča dēls pārdevis pusi sava uzņēmuma "ABC Pharma"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas Bankas naudas pārbaudes centrs, kurā veic visas eiro un citu valūtu banknošu un monētu ar viltojumu pazīmēm pārbaudes.
Latvijas Bankas naudas pārbaudes centrs, kurā veic visas eiro un citu valūtu banknošu un monētu ar viltojumu pazīmēm pārbaudes. Foto: Ieva Čīka/LETA

Uzņēmēja un bijušā veselības ministra Gunta Belēviča dēls Artūrs Belēvičs pārdevis pusi sava uzņēmuma SIA "ABC Pharma" divām privātpersonām - Indrai Valeinei un Oskaram Jurševskim, liecina informācija "Firmas.lv".

Kā aģentūru LETA informēja "ABC Pharma" jaunā valdes locekle Valeine, no šī gada 25.janvāra mainījies "ABC pharma" īpašnieku un valdes sastāvs. Patlaban puse "ABC Pharma" pamatkapitāla pieder Valeinei un Jurševskim - katram 25% apmērā.

Turklāt līdz ar īpašnieku struktūras maiņu mainījies arī valdes sastāvs. Līdz šim vienīgais valdes loceklis bija Artūrs Belēvičs, bet turpmāk valde darbosies divu locekļu sastāva - to veido Valeine un Kristīne Viļuma.

Kā norāda Valeine, uzņēmums turpinās līdzšinējo uzņēmējdarbības virzienu, nodrošinot zāļu pieejamību tirgū, kā arī īpaši attīstot paralēli importēto un paralēli izplatīto zāļu tirgus daļu.

SIA "ABC Pharma" dibināta 2013.gada 14.novembrī, un līdz šim uzņēmums pilnībā piederēja medikamentu vairumtirgotājam un mazumtirgotājam "Baltacon", kas pastarpināti pieder Artūram Belēvičam.

Pērn "ABC Pharma" apgrozījums bija 693 607 eiro, kas ir par 29% vairāk nekā gadu iepriekš. Tikmēr uzņēmuma peļņa bija 56 617 eiro, kas ir pieaugums par 8%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu