"Vecā dārza noslēpuma" mazie aktieri atklāj filmēšanas aizkulišu blēņas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Roze, Emīlija, Nils un Emīls – četri jauni aktieri, kuru kopīgo veikumu "Vecā dārza noslēpums" skatītāji no 19. janvāra var vērot kinoteātros. Un, kamēr emocijas no filmēšanas vēl pavisam svaigas, TVNET aicināja savā studijā galvenos kinolentes varoņus dalīties ar savu pirmo piedzīvojumu kā aktieriem!

Kopš filmēšanas jau ir pagājis vairāk nekā pusgads, taču visas detaļas bērni izklāsta ļoti precīzi! Ķirbji, kuru filmā ir pārsteidzoši daudz, atceļojuši no visas Latvijas, Lauris Subatnieks esot ēdis tārpus, un, kā izrādās, pat ļoti gribot pavizināties ar moci, tas ne vienmēr ir iespējams!

Filmēšana notika Ogrē – tur jaunajiem aktieriem strādāt ir ļoti paticis, tiesa, divas nedēļas esot par maz, tāpēc visi kā viens atzīst, ka otrajai daļai noteikti jābūt!

"Mēs visi sākām raudāt, kad nofilmējām pēdējo kadru, – tik ļoti negribējās, lai viss beidzas," TVNET atklāj filmas "Vecā dārza noslēpums" jaunie aktieri.

Pieaugušo lomas atveido aktieri Agris Māsēns, Lauris Subatnieks, Imants Strads, Armands Berģis, Inga Alsiņa-Lasmane un Gatis Gāga.

Spēlfilmas "Vecā dārza noslēpums" scenāriju sarakstījis Mihkels Ulmans, kurš ir viens no Igaunijā atzītākajiem bērnu filmu scenāriju autoriem.

Filmas radošajā komandā ir arī režisors inscenētājs Olafs Okonovs, režisore Gunita Groša, galvenais operators Mārtiņš Jurevics, operators Ivo Skanstiņš, māksliniece Kristīne Lasmane, montāžas režisore Sandra Alksne, skaņu režisors Jevgenijs Svjatovs, komponisti Andris un Reinis Sējāni, kostīmu māksliniece Berta Vilipsone, grima māksliniece Agita Ilješāne,  ražošanas vadītāja Daiga Līcīte un producents Gatis Upmalis. Filmu skatītājiem piedāvā studija F.O.R.M.A..

Studija F.O.R.M.A. ir Latvijā nopietnākā ģimenes filmu ražotāja, tā producējusi spēlfilmas "Vectēvs, kas bīstamāks par datoru" (2017, režisors Varis Brasla), "Džimlai rūdi rallallā" (2014, režisori Māris Putniņš, Jānis Cimmermanis), "Mazie laupītāji" (2009, režisors Armands Zvirbulis), "Ūdensbumba resnajam runcim" (2004, režisors Varis Brasla) un citas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu