Bļugers atgriežas "Penguins" sastāvā un gūst uzvaras vārtus pret "Oilers"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Teodors Bļugers (pa kreisi) pēc gūtajiem uzvaras vārtiem pret Edmontonas "Oilers"
Teodors Bļugers (pa kreisi) pēc gūtajiem uzvaras vārtiem pret Edmontonas "Oilers" Foto: nhl.com

Latvijas hokeja uzbrucējs Teodors Bļugers pēc vienas spēles izlaišanas trešdien atkal atgriezās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas "Penguins" pamatsastāvā, ar uzvaras vārtiem nodrošinot komandas panākumu. 

"Penguins" hokejisti savā laukumā "PPG Paints Arena" (18 570 skatītāji klātienē) ar 3:1 (0:1, 2:0, 1:0) apspēlēja Edmontonas "Oilers".

Bļugers guva "Penguins" otros vārtus mačā un panāca izšķirošo pārsvaru, kas nosvēra uzvaras kausus par labu Pitsburgas klubam. Lielisko piespēli no aizvārtes veica Kriss Letangs, vārtu priekšā cīnījās "Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs, bet Bļugers pārspēja pretinieku vārtsargu ar spēcīgu un precīzu metienu no pašas vārtu priekšas.

Latvietis šajā mačā tikai reizi meta pa vārtiem, izpildīja četrus spēka paņēmienus un cīņu pabeidza ar pozitīvu lietderību +1. Kopumā viņš uz ledus pavadīja 13 minūtes un 42 sekundes.

Pagājušo spēli Bļugers palika ārpus spēles pieteikuma, bet šoreiz atgriezās sastāvā, jo diskvalifikācijas dēļ nedrīkstēja spēlēt Jevgēņijs Malkins.

Šosezon septiņos aizvadītajos mačos NHL Bļugers pamanījies gūt jau trīs vārtus un izcelties ar vienu rezultatīvu piespēli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu