Francijā pazūd inkasācijas auto ar €3 miljoniem (2)

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Nauda. Ilustratīvs attēls
Nauda. Ilustratīvs attēls Foto: AFP PHOTO / DENIS CHARLET

Divi inkasatori pirmdien Francijā piedzīvoja pamatīgu izbīli, kad negaidīti pazuda viņu kolēģis un darba auto, kurā atradās miljoniem dolāru. Tukšais automobilis drīz vien atradās, bet no trešā inkasatora un 3,4 miljoniem eiro skaidrā naudā - ne vēsts, vēsta raidorganizācija BBC.

28 gadus vecais šoferis ap plkst.6 (plkst.7 pēc Latvijas laika) apturēja autofurgonu pie kompānijas "Western Union" biroja Oberviljē, netālu no Parīzes, un palika automašīnā, kamēr viņa kolēģi iegāja birojā. Kad viņi vēlāk iznāca laukā, inkasācijas furgons bija pazudis.

Otrdien pēc aizdomās turētā fotogrāfijas publiskošanas medijos policija saņēma ziņu, ka viņš varētu būt dzīvoklī Francijas pilsētā Amjēnā. Likumsargi notvēra 28 gadus veco Adrienu Derbē, mēģinot ar vairākiem naudas pilniem maisiem izlēkt pa logu.

Visu naudu tā arī nav izdevies atgūt. Trūkst vēl apmēram 1,5 miljoni eiro.

Izmeklēšanas ietvaros tikuši aizturēti vēl trīs cilvēki.

Pēdējo reizi liela naudas summa šādā veidā Francijā tika nozagta 2009.gadā, kad inkasācijas mašīnas šoferis pazuda kopā ar 11,5 miljoniem eiro. Viņš tika notverts aptuveni nedēļu pēc zādzības un cietumā pavadīja četrus gadus.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu