Atstāj negrozītu cietumsodu par smagu miesas bojājumu nodarīšanu mazgadīgam zēnam

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Cietums; ilustratīvs attēls.
Cietums; ilustratīvs attēls. Foto: Gatis Dieziņš/LETA

​Rīgas apgabaltiesa šonedēļ atstājusi negrozītu pirmās instances tiesas spriedumu krimināllietā par smagu miesas bojājumu nodarīšanu mazgadīgam zēnam, aģentūru LETA informēja prokuratūras preses sekretāre Laura Majevska.

Rīgas apgabaltiesa atstāja spēkā Rīgas rajona tiesas spriedumu, kurā persona sodīta ar astoņu gadu un četru mēnešu reālu brīvības atņemšanu par smagu miesas bojājumu nodarīšanu mazgadīgajam un viņa mātei. Apsūdzētajam piemērota arī probācijas uzraudzība uz diviem gadiem.

Saskaņā ar apsūdzību noziegums notika Jūrmalā 2017. gada 7. aprīlī. Apsūdzētais, atrodoties alkohola reibumā, strīda laikā vispirms vairākas reizes iesita ar dūri savai dzīvesbiedrei pa seju. Sievietes četrgadīgais dēls sācis kliegt, kā rezultātā apsūdzētais vispirms viņu aiz drēbēm izkāra pa dzīvokļa logu. Pēc tam zēns iesviests istabā, kur zēna galva atsitās pret gultas apmali.

Tāpat apsūdzētais vairākas reizes gan sievietei, gan viņas dēlam iesita ar dūrēm un spēra, kā rezultātā cietušajiem tika nodarīti smagi miesas bojājumi.

Notikušo pārtrauca policija. Turklāt pēc tam, kad ieradās policija, apsūdzētais slepeni vēl paņēma no savas dzīvesbiedres 30 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu