"Oskara" sarkanais paklājs šogad pirmo reizi tiešraidē tviterī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aktrise Laura Marano
Aktrise Laura Marano Foto: AFP/SCANPIX

Pirmo reizi ekskluzīvi sociālajā tīklā "Twitter" tiks translēta tiešraide no ASV Kinoakadēmijas lielās nakts - "Oskara" ceremonijas, ziņo oficiālā "Oskara" mājaslapa "oscar.go.com".

Tiešraide no sarkanā paklāja, kur pulcēsies viss Holivudas zieds, notiks trīs stundu garumā, un to vadīs aktrise Laura Marano, kā arī izklaides žurnālisti Luiss Virtels (Louis Virtel) un Kriss Konelijs (Chris Connelly).

Laura Marano
Laura Marano Foto: AFP/SCANPIX

Tiešraidei līdzi varēs sekot šeit.

Skatītājiem jau tagad ir iespējams iesūtīt kādus jautājumus zvaigznēm, lietojot tēmturi #OscarsAllAccess.

91. "Oskara" ceremonija pēc Latvijas laika notiks naktī no 24. uz 25. februāri. 

Jau ziņots, ka šogad ceremonija iztiks bez vadītāja. Bija plānots, ka balvu pasniegšanas ceremoniju vadīs ASV komiķis un aktieris Kevins Hārts, taču decembrī viņš no šā pienākuma atteicās, jo sociālajos tīklos izcēlās sašutuma vētra par homofobiskajiem tvītiem, ko viņš bija sarakstījis pirms vairākiem gadiem.

Kevins Hārts
Kevins Hārts Foto: @kevinhart4real

Pēdējo reizi "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonija bez vadītāja notika 1989. gadā pēc aktiera Roberta Lova izgāšanās duetā ar mazpazīstamu aktrisi Sniegbaltītes tēlā.

Šogad visvairāk nomināciju saņēmušas filmas "Black Panther" ("Melnā pantera"), Spaika Lī lente "BlackkKlansman", "A Star Is Born" un filma "Vice" par bijušo ASV viceprezidentu Diku Čeiniju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu