80 gadus vecu sievieti Krievijā tur aizdomās sērijveida slepkavību pastrādāšanā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Asinis. Ilustratīvs foto.
Asinis. Ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens/LETA

80 gadus vecu sievieti Krievijas Tālajos Austrumos tur aizdomās sērijveida slepkavību pastrādāšanā pēc tam, kad sākta izmeklēšana ar sievietes īrnieka nāvi, vēsta Lielbritānijas medijs “The Independent”.

Pensionētā sieviete tika aizturēta pēc tam, kad viņas mājokļa ledusskapī Berezovkas ciemā Habarovskas apgabalā tika atrastas sievietes 52 gadus vecā īrnieka ķermeņa daļas.

Izmeklētājiem ir pamats uzskatīt, ka sirmā kundze varētu būt nogalinājusi vēl septiņus cilvēkus.

Izmeklēšana sākta janvāra beigās pēc tam, kad Berezovskas ciema iedzīvotāji redzējuši klaiņojošos suņus cīnāmies par cilvēka ķermeņa daļām, ko tie izvilkuši no maisiem, kas mētājās uz ielas, ziņo Krievijas medijs “MK.RU”.

Viena no šīm ķermeņa daļām bija vīrieša roka, ļaujot izmeklētājiem pēc pirkstu nospiedumiem identificēt upuri kā sievietes īrnieku.

Vēlāk pārmeklējot sievietes dzīvokli, policisti viņas ledusskapī atrada vēl vairākas vīrieša ķermeņa daļas un iekšējos orgānus.

Pensionāres dzīvokli atrastas arī minētā vīrieša asinis.

Sievietes dzīvoklī policisti atraduši arī kādas pirms vairākiem gadiem pazudušas sievietes pasi.

Izmeklētāji uzskata, ka pensionāre varētu būt šo sievieti nogalinājusi.

Berezovkā pēdējo gadu laikā ir pazuduši vēl seši cilvēki, un pastāv aizdomas, ka 80 gadus vecā sieviete varētu būt iesaistīta šo cilvēku pazušanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu