"Ryanair" piedāvā īpašu abonementu lidotgribētājiem (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters / Scanpix

Eiropas lielākā zemo cenu aviokompānija “Ryanair” nākusi klajā ar īpašu piedāvājumu ceļotājiem, kuri regulāri pārvietojas ar lidmašīnu. Lidsabiedrība par 199 eiro piedāvās iegādāties abonementu, kas ļaus pasažieriem pirkt biļetes par iespējami zemāko cenu, biļetē iekļaujot tās pašas priekšrocības, kādas jau pašlaik ir pieejamas prioritārajām biļetēm, piekļuvi ātrās drošības pārbaudes kontrolpunktam, kā arī reģistrēto bagāžas somu, kas sver 10 kilogramus.

Kā vēsta britu medijs “Independent”, “Ryanair” abonementu īpašniekiem par īpašajām akcijām un izpārdošanām paziņos 24 stundas ātrāk. Programma ir līdzīga jau pašlaik esošajai “Ryanair Plus”. Aprēķināts, ka abonements atmaksājas, lidojot vairāk nekā septiņas reizes gadā.

“Ryanair” mārketinga direktors Kenijs Džeikobss noraidīja apgalvojumu, ka šāda programma ir domāta ceļotājiem, kas bieži lido ar lidmašīnu.

“Es to nesauktu par “biežo lidotāju shēmu”. Lai arī jums var būt abonements, nekādas īpašas privilēģijas jums tas nepiešķirs,” sacīja Džeikobss.

Tomēr jaunais pakalpojums vēl nav pieejams – tas tiks startēts šovasar, un “Ryanair” cer, ka pirmajā gadā abonementus iegādāsies vismaz 100 000 pasažieru.

Aviokompānija norāda, ka lielākais risks šogad avionozarē ir “Brexit”. Jau pašlaik Lielbritānijas izstāšanās ir radījusi lielu neskaidrību, tāpēc “Ryanair” ar bažām skatās nākotnē. Tomēr pagaidām biļešu pārdošanas apjomus uz Lielbritāniju “Brexit” neskaidrība nav mazinājusi.

Tomēr “Ryanair” pasažieriem jārēķinās, ka arī šogad var būt atcelti reisi un kavēšanās personāla streiku dēļ.

“Pagaidām izskatās, ka arī šogad būs vairāki streiki. Tie ietekmēja mūsu punktualitātes rezultātus janvārī. Tomēr ar pasažieru pieplūdumu nedēļas nogalēs, kā arī vasaras karstākajos mēnešos, jārēķinās ar reisu kavējumiem,” sacīja Džeikobss.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu