Una Ulme par attiecībām ar vīrieti, kurš viņu finansiāli izmantoja... (4)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Modes žurnāliste Una Ulme raidījumā "Sieviete. Personīgi" atklāti runā par kādu sāpīgu attiecību pieredzi - kā ir tad, kad saproti, ka tavs vīrietis tevi finansiāli izmanto...

"Diemžēl es reiz kļuvu par upuri vīrietim, kurš mani izmantoja finansiāli, un es tam ļāvos labprātīgi. Es viņam devu to, ko viņš no manis vēlējās..." stāsta žurnāliste, blogere Una Ulme.

"Biju naiva, es nekad ar neko tādu nebiju saskārusies. Es ticēju un dzīvoju naivajos sieviešu ilūziju sapņos."

Kā izrādās, pat tad, kad Una to sapratusi, viņa šo faktu bija tik ļoti sevī noliegusi, ka turpināja ticēt, dot un dzīvot melos. 

"Bet man vēl nepaveicās, ka uzķēros uz profesionāļa, kuram jau bija atstrādāta sistēma, kā apstrādāt sievietes. Uz cilvēku, kurš pats bija atkarīgs no azartspēlēm," turpina sarunā Una Ulme. 

Kā tas noticis? "Kad tu pats esi smagā dzīves posmā, tad pieķeries pirmajam salmiņam, un tā notika ar mani," atklāta ir Una Ulme. 

"Viss ir atkarīgs no sievietes. Ja viņa sevi vērtē tik zemu, tad tā notiek. Parasti tās ir bailes, ka es jau neko labāku nedabūšu. Tur ir simts dažādi tarakāni, kas mums galvā skraida. Esmu pārāk veca. Mani neviens tāpat negrib. Būs labi kā ir. Nu tad, protams, ja tu sevi tik zemu vērtē, tad neko labāku dzīvē nedabūsi!" secina žurnāliste. 

 “STV Pirmā!” raidījumā “Sieviete. Personīgi” Daina Jāņkalne atklāj sabiedrībā pazīstamu cilvēku attiecību neveiksmes. Kāpēc iekrītam brunču mednieku tīklos? Kāpēc uzticamies un ļaujam sev darīt pāri? 

“Sieviete. Personīgi” trešdienās plkst. 21:00 STV Pirmā!  

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu