Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Klāt "Erots": TOP 5 šovi, kas noteikti jāredz! (9)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Пресс-фото

"Erots" ir draiska, kaislīga un pikanta izklaide pieaugušajiem - erotiski sieviešu un vīriešu striptīzi, seksīgi un valdzinoši deju priekšnesumi, lomu spēles, pārsteidzoši pornozvaigžņu šovi, BDSM un simtiem juteklisku un aizraujošu lietiņu erotikas cienītājiem un jaunu sajūtu meklētājiem. Arī mēs izvēlējāmies piecus šovus, kuri noteikti jāredz!

Burleskas karaliene Katrin Gajndr

Katrin Gajndr ir pazīstama ar spilgtiem kostīmiem un neaizmirstamiem priekšnesumiem Holivudas stilā. Viņas tērpi ir līdz sīkumam pārdomāti – greznas kleitas, izšūtas ar Swarovski kristāliem, bagātinātas ar spilgtiem aksesuāriem. Savos šovos Katrin Gajndr ir pati pilnība – enerģiska, artistiska un gracioza.

Foto: Publicitātes foto

Māksliniece karjeru sāka 18 gadu vecumā. Viņa ir viena no veiksmīgākajām aristokrātiskā burleskas žanra māksliniecēm Krievijā un ir Maskavas "Le Rouge" kabarē vienīgā primadonna. Ar Ēģiptes karalienes Kleopatras tēlojumu sava priekšnesumā, Katrin Gajndr 2015. gadā uzvarēja Burleskas festivālā Krievijā un saņēma titulu “Klasiskās burleskas karaliene”. Viņa ir uzstājusies kā īpašais viesis un bijusi žūrijā lielākajos Eiropas burleskas festivālos. Turklāt Katrin Gajndr ir satriecoša fetiša un pin-up modele - sarkanas lūpiņas, retro stila kleitiņa, augsti papēži un naiva sejas izteiksme.

Foto: Publicitātes foto

17. gadsimtā radusies burleska šobrīd piedzīvo atdzimšanu daudz pikantākā veidolā: krāšņi tērpi mijas ar kailumu, pikanti stāsti ar draiskiem jociņiem, koķetums ar dzirkstošu šarmu un valdzinošu seksualitāti.

Shooting Heels

Meiteņu duets “Shooting Heels” apvieno grāciju un eleganci, talantu un profesionālismu. Dueta meistarību apliecina daudzkārtējas uzvaras starptautiskajos Exotic Pole Dance čempionātos. Andželikas un Lolitas šovi ir neparasti spilgti un krāsaini, dejotājas ar vieglumu izpilda pašus sarežģītākos akrobātikas elementus, kas vienlaikus ir neparasti skaisti un seksuāli. Ikdienā abas seksīgo augumu īpašnieces strādā par striptīza plastikas (strip dance) trenerēm, mācot citām sievietēm atraisīties un iemīlēt savu ķermeni. 

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Male empire Night out Show 

“Male Empire Night_out Show” spēcīgie un vīrišķīgie augumi paspilgtinās Baltijā vērienīgāko erotikas festivālu ar kaisles un seksuālās enerģijas pilnu šovprogrammu, viņu harisma un erotiskās kustības novedīs ikvienu sievieti līdz endorfīnu un fantāziju izraisītam seksuāli eksplozīvam stāvoklim. Ikvienai festivāla apmeklētājai būs iespēja nokļūt muskuļotā kareivja un iekarotāja rokās, pieglausties pie pavedinošā džentlmeņa un skaistuma glābēja, kā arī iekļūt militārās un kārtības drošības spēlītēs. 

Foto: Publicitātes foto

Latvijas seksīgākie puiši izklaides industrijā sevi pieteica kā profesionāla un augsta līmeņa striptīzdejotāju apvienība tālajā 2016. gadā uz festivāla “Erots” skatuves Las Vegas stiliņā. Baltijas valstīs viņi ir snieguši vairāk nekā 50 koncertus, bet pagājušajā rudenī iekaroja Amerikas sieviešu sirdis, sniedzot vairāk nekā 100 koncertus ASV.

Foxy Lyx 

Vācu mākslinieks Paul Geeman norāda, ka duets savos priekšnesumos rosina skatītāju iztēli un ļauj vaļu katra fantāzijai: “Laikā, kad cilvēki masu saziņas līdzekļos tiek pārpludināti ar tiešiem seksuāliem stimuliem, mēs darbojamies pretēji un piesaistām uzmanību ar kaislību un autentisku divu cilvēku pievilcību.”

Foto: Publicitātes foto

Ikdienā Paul un Russlana ir parasts pāris, kas slēpj divkārši slepenu dzīvi vakaros - kļūst par afrodiziaku* kā sievietēm, tā vīriešiem. Russlana Rassiva dejo jau 12 gadus, bet Paul Geeman ir profesionāls dejotājs sešus gadus. Viņš divus gadus ir vadījis striptīza aģentūru, bet tagad viņi kopā darbojas kā duets "Foxy Lix". 

Mākslinieku veiksmīgākie striptīza priekšnesumi ir radušies, iedvesmojoties no filmu tēliem, – noslēpumainie un bīstamie Smita kungs un kundze, supervaroņi Betmens un Kaķsieviete, kā arī pakļāvīgā Ana un dominējošais Grejs no Greja piecdesmit nokrāsu triloģijas. Viņu ievērojamākā uzstāšanās bija Berlīnes erotikas izstādē “VENUS”. Ar saviem karstajiem šoviem viņi uzstājas arī nūdistu un hedonistu klubos. 

Foto: Publicitātes foto

Baltic Queens 

“Neko līdzīgu “Erota” apmeklētāji nebūs redzējuši!” pārliecināts ir frizieris un grima mākslinieks Dāvis Ķimenis-Bergholds, kurš grupā “Baltic Queens Show” ir apvienojis piecus domubiedrus, lai Latvijas sabiedrībai parādītu visā pasaulē populāro un krāšņo drag queenmākslu. Viņu tēli ir iespaidīgi un izteikti sievišķīgi – spilgts un pārspīlēts grims, valdzinošas drēbes un aksesuāri, bet priekšnesumi ir ne vien interesanti, bet arī mākslinieciski kvalitatīvi. Mākslinieki pārstāv LGBT+ kopienu, visus dzimumus, seksualitātes un vecumus. 

Foto: Publicitātes foto

Termins drag radies 19. gs. kā britu teātra slengs un tika izmantots, lai raksturotu sievietes drēbes, ko valkāja vīrietis. Mūsdienās drag queen ir mākslinieki, kas sevi lielākoties identificē kā vīrieti, bet izklaidējošos priekšnesumos uzstājas pārspīlēti sievišķīgos tēlos. Tiek uzskatīts, ka drag ir saīsinājums "Dressed As Girl" (ģērbies kā meitene). 

Foto: Publicitātes foto

SKATIES, KĀDS BIJA "EROTS 2017"

EROTA GALERIJA

“Erota 2019” norises laiki

15. februāris 20.00-03.00

16. februāris 18.00-03.00

Festivāla programma

Ieeja no 18 gadu vecuma! Biļetes iegādājies “Biļešu servisa” kasēs (www.bilesuserviss.lv) visā Latvijā un bezrindas.lv. Biļešu cena - no 17 EUR, tuvojoties pasākumam, biļetes kļūs dārgākas. Pieejamas VIP biļetes 2 un 4 personām.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu