Latvijas bobslejisti ar divnieku sacensībām Leikplesidas trasē atsāk PK sezonu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oskars Ķibermanis un Matīss Miknis
Oskars Ķibermanis un Matīss Miknis Foto: Viesturs Lācis / IBSF

Latvijas labākie bobsleja piloti Oskars Ķibermanis un Ralfs Bērziņš kopā ar stūmējiem šodien Leikplesidas trasē ASV aizvadīs Pasaules kausa (PK) izcīņas 7.posma divnieku sacensības. Sacīkšu sākums paredzēts plkst.21 pēc Latvijas laika.

PK izcīņa bobslejā un skeletonā atsākas pēc triju nedēļu pauzes. Iepriekšējās sacensības notika janvāra pēdējā nedēļas nogalē Sanktmoricas dabīgajā trasē.

Ķibermanis kopā ar stūmējiem Sanktmoricā izcīnīja bronzas godalgas gan divnieku, gan četrinieku sacensībās. Tikmēr Bērziņš Šveices trasē nestartēja, jo piedalījās Eiropas kausa posmā Siguldā, kas vienlaicīgi bija arī Eiropas junioru čempionāts.

Treniņbraucienos Leikplesidas trasē Ķibermanis uzrādīja viduvējus rezultātus gan trešdien, gan ceturtdien. Savukārt Bērziņš piedalījās treniņos tikai trešdien, sasniedzot rezultātus trešā desmita vidū.

PK kopvērtējumā divniekiem līderis ar uzvarām visos sešos posmos un izcīnītiem 1350 punktiem ir vācietis Frančesko Frīdrihs, bet Ķibermanis ar 1204 punktiem ir otrais. Trešo pozīciju ar 928 punktiem ieņem čehs Dominiks Dvoržāks, bet Bērziņš ar 576 punktiem ir 17.pozīcijā.

Vācijas bobslejisti šosezon bijuši ātrākie visās līdz šim notikušajās sacensībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu