Atklās “Supernovas” pusfinālu balsošanas rezultātus (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdienas vakarā gaidāma izšķirošā cīņa par uzvaru Latvijas Televīzijas (LTV) autoru un izpildītāju konkursā “Supernova 2019”, kur par tiesībām pārstāvēt Latviju 64. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā cīnīsies astoņi dalībnieki. Taču vēl pirms tam īpašā raidījumā LTV1 būs iespēja uzzināt abu “Supernovas 2019” pusfinālu balsošanas rezultātus, kā arī atskatīties uz konkursa piektās sezonas veiksminieku ceļu līdz finālam.

15. februāra vakarā lielajam finālam varēs iesildīties, noskatoties īpašu raidījumu par “Supernovu 2019” LTV1 pl.21:15.

Tajā uzzināsim, kādas vietas abos konkursa pusfinālos skatītāju un žūrijas vērtējumā ieguva visi astoņi finālisti – Markus Riva, Edgars Kreilis, Aivo Oskis, “Double Faced Eels”, “Dziļi violets feat. Kozmens”, “Laime pilnīga”, Samanta Tīna un “Carousel”. Īpašās intervijās un līdz šim neredzētos aizkadru materiālos izsekosim konkursa dalībnieku ceļam līdz kārotajam finālam, kā arī uzzināsim, kā šā gada “Supernovas” fināla dziesmas vērtē ārvalstu Eirovīzijas fani.

Ārzemju Eirovīzijas entuziasti konkursa “Supernova” norisei un Latvijas pārstāvja izvēlei ik gadu seko līdzi tiešsaistes tiešraidēs, un 2015. gadā “Supernova” starptautiskās Eirovīzijas fanu lapas escgo.org balsojumā pat tika atzīta par labāko Eirovīzijas nacionālo atlasi. Visvairāk skatītāju abiem “Supernovas 2019” pusfināliem bijis no Lielbritānijas, Vācijas, Spānijas un Krievijas.

Fināla šova viesmākslinieces – jaunā zvaigzne Patriša (Patrisha) un hiphopa meistare Viņa.

Patriša (Patrisha)
Patriša (Patrisha) Foto: publicitātes

Sestdien, 16. februārī, pl. 21:25 LTV1 tiešraidē “Supernova 2019” lielā fināla šovā ar muzikālu priekšnesumu uzstāsies arī divas viesmākslinieces. Viena no tām būs jaunā mūziķe Patriša – pirmā Latvijas māksliniece, kas izdevusi mūziku “Universal Music” paspārnē, nesen publicējot jauno singlu “Es varu būt tā”. Dziesma, kas tapusi, sadarbojoties Latvijas un Somijas mūziķiem “Universal Music” dziesmu nometnē, jau sākusi iekarot Latvijas radiostaciju klausītāju simpātijas. Dziesmas videoklips vietnē “YouTube” divu nedēļu laikā kopš tā publicēšanas skatīts jau vairāk nekā 63 tūkstošus reižu.

Uz skatuves sestdienas vakara tiešraidē kāps arī pašmāju hiphopa zvaigzne Viņa (īstajā vārdā – Zelma Jēgere), kas pazīstama arī kā projektu “Autographic” un “Bandmaster” soliste. 2018. gadā Viņa ieguva Mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta mikrofons” nominācijā “Gada debija”, mūziķes debijas EP albums “Elpo” bija nominēts kategorijā “Labākais hiphopa mūzikas albums”, savukārt kā “Bandmaster” dalībniece Zelma Jēgere saņēma “Zelta mikrofona” balvu kategorijā “Labākais elektroniskās mūzikas albums”. Kopā ar Ozolu, ansi un Edavārdi Viņa šobrīd ir devusies Latvijas koncertturnejā.

Foto: Viesi ierodas uz mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta mikrofons 2019" (Viņa)
Foto: Viesi ierodas uz mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta mikrofons 2019" (Viņa) Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Biļetes “Supernovas 2019” lielā fināla vērošanai Rīgas Kinostudijā klātienē nopērkamas vietnē “E-kase.lv”

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu