Kivičs un Skulme apsver iespēju pārcelties uz Kataru (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pašmāju šovbiznesa apspriestākais pāris mūziķis Andris Kivičs un sabiedrības dāma Liene Skulme janvāra sākumā publiski paziņoja, ka gatavojas pamest Latviju. Pēc tam tapa zināms, ka par abu attiecībām taps seriāls, tāpēc par pārcelšanās plāniem abi runājuši izvairīgi. Tomēr nu tapis zināms, ka mīlnieki apsver iespēju divatā pārcelties uz dzīvi Tuvajos Austrumos - Katarā.

Iespējams, meklējot papildu publicitāti saistībā ar gaidāmo realitātes šovu, pāris sarunā ar "Privāto Dzīvi" atklājis, ka apsver iespēju pārcelties uz Kataru. "Stabili zinām, ka brauksim projām. Mēs jūtam, ka ar savu temperamentu, mentalitāti un dzīves izpratni Latvijā īsti neiederamies," izdevumam stāsta Kivičs, piebilstot, ka "konkrētu datumu, kad brauksim projām, vēl nezinām".

Skandalozais mūziķis sacījis, ka pārvākšanās, visticamāk, notiks martā vai aprīlī. "Nespējam vēl izlemt starp Eiropu, Kataru vai Ameriku. (..) Ir varbūtība, ka dosimies dzīvot uz Kataru. Tur jau dzīvo mans draugs. Šī vieta ir arī ekonomiski stabils variants, jo mazāka alga par aptuveni astoņiem līdz desmit tūkstošiem tur nav. Ar savu izglītību es tur ļoti labi varētu darboties," par nākotnes plāniem informē Kivičs.

Tiesa, ir pāris būtiskas lietas, kas mīlniekus varētu atturēt no pārcelšanās uz Tuvajiem Austrumiem. "Viņiem, protams, viss ir divreiz dārgāks. Vienīgi nezinu, kā ir dzīvot 45 grādu lielā karstumā. Tāpat tur ir jāievēro islāms un savi likumi, kas ir diezgan strikti."

Jau vēstīts, ka šovā par Andri Kiviču galvenais varonis būs neviens cits kā pats mūziķis, kuram teju mēneša garumā ik dienu sekos TV kameras, skatītājiem ļaujot ielūkoties gan skandalozā mūziķa ikdienā, gan privātajā dzīvē.

Pieņemot lēmumu piedalīties jaunajā realitātes šovā, Andris Kivičs ir gatavs atklāti runāt par savām attiecībām – skatītāji uzzinās, kā viņš vada savu ikdienu, kā arī būs klāt Lienes un Andra nozīmīgākajos dzīves notikumos, kuros netrūks nedz negaidītu pavērsienu, nedz drosmīgu, mīlestības vadītu lēmumu.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu