Meivezers šogad plāno aizvadīt četras piecas boksa cīņas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Floids Meivezers
Floids Meivezers Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu boksa zvaigzne Floids Meivezers juniors arī 2019. gadā turpinās boksēties. Viņam paredzētas četras piecas cīņas, par kopējo honorāru 80 miljoni ASV dolāru, pats sportists atklāja tenku portālam TMZ. 

Šogad bijušais pasaules čempions piecās svara kategorijās aizvadīs vairākas paraugcīņas, no kurām pirmā notiks jūlijā Japānā. Tā būs trīs raundu cīņa pret kādu vietējo bokseri. Par to Meivezers saņems 10 miljonus ASV dolāru. 

"Viņi man piezvanīja, saņēmu vēl vienu piedāvājumu no Japānas. Jūlijā tā būs trīs raundu cīņa ar 10 miljonu honorāru," TMZ sacīja Meivezers. "Cīņas ritēs pēc maniem noteikumiem. Vienmēr. Pretinieks būs kāds bijušais Japānas bokseris. Šogad man būs četras vai piecas paraugcīņas, par kurām nopelnīšu 80 miljonus dolāru."

Pagājušā gada izskaņā Meivezers aizvadīja cīņu ar japāni Tenšinu Nasukavu, kurš specializējies jauktajā cīņas mākslā (MMA). Amerikānis jau pirmajā raundā noslēdza cīņu savā labā. 

Par šo cīņu Meivezers saņēma 9 miljonus ASV dolāru. 

Savas boksera karjeras laikā Meivezers izcīnījis uzvaras visās 50 cīņās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu